صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۵۴۳۹۴۹
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۱۷ آبان ۱۳۹۵ - ۰۹:۳۵
رضوی:

گروه هنر: در فصل دوم سریال شبکه خانگی «شهرزاد» به عنوان سرمایه‌گذار مشارکت ندارم چرا که انتقادهای زیادی در مورد این سریال شخصاً بر من وارد شد اما معتقدم که این سریال توانست مقابله خوبی با شبکه‌های ماهواره‌ای داشته باشد.

سیدمحمدهادی رضوی، سرمایه‌گذار سریال شبکه نمایش خانگی «شهرزاد» در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) گفت: در فصل دوم این مجموعه مشارکتی نداشتم چرا که به شخصه نتوانستم پاسخگوی انتقاداتی باشم که به واسطه همکاری در این پروژه بر من وارد شد.

وی ادامه داد: منتقدین بر من خرده گرفتند که چطور می‌شود فردی با این شکل و شمایل و پایگاه عقیدتی در پروژه‌ای سرمایه‌گذاری و مشارکت داشته باشد که مثلاً به مقوله حجاب بازیگران اینچنین بی‌تفاوت است و یا سهل‌انگارانه از کنار آن می‌گذرد و یا اینکه چطور شخصی که مدعی است شاگرد حبیب‌الله عسگرداولادی است، در قصه این مجموعه نقش مبارزین مسلمان در ماجرای 28 مرداد را نادیده می‌گیرد و لذا چنین هجمه‌هایی موجب شد که به فکر سرمایه‌گذاری و مشارکت در پروژه دیگری باشم.

رضوی تصریح کرد: با این حال خوشحالم مجموعه «شهرزاد» که من نیز بخشی از کارهای مربوط به آن را به عهده داشتم توانست مقابله خوبی با شبکه‌های ماهواره‌ای داشته باشد؛ شبکه‌هایی که ماهیتاً موهن به باورها دینی و مقدسات بوده و درصدد کمرنگ کردن پایه‌های اندیشه و عقیدتی جامعه هستند، حتماً مستحضر هستید که مثلاً شبکه جم در قالب سریال‌سازی در تلاش است که مقوله حرامزادگی را به عنوان یک امتیاز اجتماعی به جامعه ما القاء کند.

این سرمایه‌گذار شبکه نمایش خانگی با اشاره به ظرفیت‌سازی خوبی که شبکه خانگی در زمینه جذب مخاطب به محصولات داخلی داشته است گفت: البته بخشی از این رویکرد است و اقبال مردمی به تولیدات شبکه خانگی را باید در ضعف برنامه‌سازی رسانه ملی جستجو کرد؛ هرچند که مهم‌ترین مشکل رسانه ملی نیز کمبود اعتبارات است که عملاً مانع از رویکرد مناسب و مؤثر مدیران شبکه در زمینه برنامه‌سازی می‌شود.

وی که از غرفه ایکنا نمایشگاه مطبوعات بازدید می‌کرد در پاسخ به این پرسش ایکنا که آیا از ظرفیت شبکه نمایش خانگی می‌توان در زمینه سریال‌سازی مذهبی و تاریخی نیز بهره برد گفت: به نظرم در شرایط کنونی ورود به این مسئله یک ریسک بزرگ است؛ چرا که سرمایه‌گذاران در شبکه خانگی متوقع بازگشت سرمایه هستند و این امر در مورد سریال‌های تاریخی و مذهبی محقق نخواهد شد و لذا باید همچون بسیاری از مجموعه‌های تاریخی و دینی مانند «امام علی(ع)» و «مختارنامه» این آثار با بودجه دولتی ساخته شوند.

رضوی در پایان گفت: در حال حاضر به عنوان سرمایه‌گذار در بلندترین سینمایی شبکه نمایش خانگی مشارکت دارم که قرار است به کارگردان بهرام توکلی ساخته شود و به موضوع به‌روزی اشاره دارد که در مورد شبکه و کانال‌های اجتماعی است.

امیرسجاد دبیریان

نظرات بینندگان
سیدفرزاد موسوی
|
|
۲۲:۰۰ - ۱۳۹۵/۰۸/۱۷
چرا ایشان در باب روند ساخت شهرزاد یک و همچنین تلاششان در رابطه با توقف شهرزاد دو و ارتباط این دو سریال با پول‌های صندوق بازنشستگان فرهنگی توضیح نمی‌دهند‌؟؟؟؟ یا شما به‌عنوان خبرنگار از موضوعات بی اطلاع‌اید؟؟؟؟