صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۵۴۶۰۱۹
تاریخ انتشار : ۲۴ آبان ۱۳۹۵ - ۱۹:۰۰
با حضور حدادعادل؛

گروه ادب: قرآن نفیس بایسنغری عصر امروز با حضور غلامعلی حدادعادل در کتابخانه و موزه ملی ملک رونمایی شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، برگ‌هایی از قرآن نفیس بایسنغری عصر امروز، 24 آبان‌ماه با حضور غلامعلی حدادعادل، رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی و مترجم قرآن، حجت‌الاسلام والمسلمین حجت گنابادی‌نژاد، معاون فرهنگی آستان قدس رضوی، غلامرضا امیرخانی، استاد خوشنویسی و جمعی از هنرمندان و قرآن‌پژوهان در کتابخانه و موزه ملی ملک رونمایی شد.
به نظر می‌رسد، كتابت این قرآن در دوره تيموری و در منطقه شمال خراسان بزرگ(سمرقند و بخارا) انجام شده است. ابعاد واقعی آن ۱۰۵ در ۱۸۷ سانتی‌متر است كه ساخت كاغذی با چنين ابعاد، نشانگر مهارت و چيره‌دستی هنرمندان كاغذساز سده نهم هجری است. از تعداد ۱۴۴ صفحه موجود در گنجينه‌های آستان قدس رضوی، ۸ سطر آن در مؤسسه كتابخانه و موزه ملی ملک و مابقی در كتابخانه و موزه مركزی آستان قدس رضوی نگهداری می‌شود.
این قرآن در ابعاد 50 در 70 سانتی‌متر و همانند قرآن ابراهیم سلطان بازنشر شده است، علاوه بر این تصاویری از نسخه‌های اصلی این قرآن و در ابعاد واقعی در معرض دید علاقه‌مندان قرار گرفته است.
این نمایشگاه که هم‌زمان با مراسم رونمایی از این شاهکار معنوی، افتتاح شد، تا یک ماه دیگر پذیرای علاقه‌مندان است.
یادآور می‌شود، در این مراسم غلامعلی حدادعادل، غلامرضا امیرخانی و سیدمجتبی حسینی مدیرعامل کتابخانه و موزه ملی ملک سخنرانی کردند و در میان سخنرانی گروه «لیلةالقدر» به اجرای برنامه پرداخت.