صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۵۴۶۱۰۵
تاریخ انتشار : ۲۵ آبان ۱۳۹۵ - ۱۰:۴۲

گروه بین‌الملل: ماه شب گذشته، 24 آبان‌ماه، در نزدیک‌ترین وضعیت به زمین قرار گرفت و این پدیده بر فراز حرم مطهر قمر بنی‌هاشم، حضرت ابوالفضل العباس(ع) در کربلای معلی نیز مشاهده شد.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، کانال تلگرام مرکز اسلامی امام علی(ع) وین، پایتخت اتریش با انتشار تصویری از این پدیده طبیعی نوشت: ابرماه بر فراز حرم قمر بنی هاشم(ع).
روز دوشنبه، ۲۴ آبان، «ماه» در وضعیت بدر و به نزدیکترین فاصله با زمین قرار گرفت که موجب شد درخشان‌تر و بزرگ‌تر دیده شود.
اگرچه ماه هر چهار هفته یک‌بار به زمین نزدیک می‌شود، اما همیشه در حالت بدر نیست که ماه‌افروختگی یا اَبَرماه روی دهد.
وقتی ماه در حالت بدر به نزدیک‌ترین فاصله خود از زمین می‌رسد و درخشان‌تر و بزرگ‌تر از همیشه دیده ‌شود، ماه افروختگی یا ابرماه (supermoon) روی می‌دهد.