صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۵۴۶۵۵۱
تاریخ انتشار : ۲۶ آبان ۱۳۹۵ - ۱۳:۱۳

گروه هنر: 80 اثر از هنرمندان ایرانی و عرب در عرصه هنرهای تجسمی به ویزه خوشنویسی و نقاشیخط در موزه هنرهای معاصر به نمایش درآمده است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا)، موزه هنرهای معاصر میزبان آثار هنرمندانی ایرانی و عرب است. این نمایشگاه از 18 آبانماه افتتاح شده و تا سوم دی ماه دایر است. در این نمایشگاه که «دریای آوانگان» نام دارد 40 اثر از هنرمندان ایرانی و 40 کار از هنرمندان عرب به نمایش در آمده است. در این نمایشگاه که در آن هنرهای تجسمی برپا شده، کارهایی با محوریت موضوعات قرآنی و اسلامی موجود است.
پرویز کلانتری، آیدین آغداشلو، محمد احصایی، بهمن محصص و پرویز تناولی کارهایی به نمایش در آمده است. دیگر اساتید حاضر در نمایشگاه عبارتند از؛ محمود جوادی‌پور، احمد اسفندیاری، مرتضی ممیز، فریده لاشایی، منصوره حسینی، جلیل ضیاءپور، جواد حمیدی، بهمن محصص، جعفر روحبخش، حسین کاظمی، سهراب سپهری، رضا مافی، فرامرز پیلآرام، مارکو گریگوریان، منوچهر یکتایی، بهجت صدر، غلامحسین نامی، محسن وزیری مقدم، ابوالقاسم سعیدی، آیدین آغداشلو، پرویز تناولی، هانیبال الخاص، حسین محجوبی، ناصر عصار،مهدی حسینی، محمد ابراهیم جعفری، منیر فرمانفرمائیان، نصرالله افجه‌ای، سید محمد احصایی، سیراک ملکونیان، حسین زنده رودی، ایران درودی، پروانه اعتمادی، مسعود عربشاهی و کوروش شیشه گران به نمایش در آمده است.

علاقه‌مندان در خصوص بازدید از این نمایشگاه می‌توانند، روزهای یکشنبه تا پنج شنبه هر هفته از ساعت 10 صبح تا 19، جمعه‌ها 15 تا 19 به جز شنبه‌ها و تعطیلات رسمی به موزه هنرهای معاصر تهران مراجعه و یا جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن 88951965 تماس حاصل کنند.