صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۵۴۶۸۷۱
تاریخ انتشار : ۲۸ آبان ۱۳۹۵ - ۱۲:۳۰
مدیرکل هواشناسی خوزستان هشدار داد:

گروه جامعه: مدیرکل هواشناسی خوزستان با اشاره به کاهش شدید دما از روز ۲۹ آبانماه در این استان گفت: زائرین توجه کنند برای ورود و خروج از مرز چزابه و شلمچه حتما لباس گرم تهیه کنند.

کوروش بهادری، مدیرکل هواشناسی استان خوزستان، در گفت‎وگو با خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا)، با بیان وضعیت دمای استان و مرزهای شلمچه و چزابه، گفت: در استان خوزستان از روز ۲۹ آبان ماه کاهش شدید دما را داریم که این کاهش دما در مناطق مرزی و مرکزی خوزستان بیشتر از مناطق شمالی خواهد بود.

وی با اشاره به وضعیت آب و هوا در خوزستان اظهار داشت: از روز گذشته این کاهش دما به طور نسبی آغاز شده و از ظهر امروز شاهد وزش بادهای نسبتا شدیدی به همراه گرد و غبار در مناطق مرزی، پایانه‌‌های مرزی چذابه و شلمچه هستیم.

مدیرکل هواشناسی خوزستان درخصوص سامانه گرد و غبار در مناطق مرزی گفت: این پدیده به مدت یک روز ادامه دارد و سبب کاهش دید به میزان 3 الی 4 کیلومتر می‌شود. همچنین از امروز تا 2 آذر‌ماه با کاهش شدید دما به ویژه در صبح و اوایل شب با تغییر 7 تا 8 درجه‌ای مواجه هستیم.

بهادری با اشاره به کاهش دما در کشور عراق هم گفت: با توجه به کاهش درجه دما در مسیر نجف و کربلا به زائرانی که عازم سفر معنوی کربلا هستند توصیه می‌شود که لباس گرم همراه خود داشته باشند.