صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۵۴۷۶۹۳
تاریخ انتشار : ۰۱ آذر ۱۳۹۵ - ۱۴:۳۳

گروه بین‌الملل: مردم شهر «اوونزبروو» در ایالت «کنتاکی» آمریکا دیروز یکشنبه، 30 آبان با تجمع در مقابل مرکز اسلامی این شهر بر حمایت خود از مسلمانان به‌ویژه پس از انتخابات ریاست‌جمهوری تأکید کردند.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه خبری «messenger»، به دنبال تهدیدات تروریستی اخیر مرکز اسلامی شهر «اوونزبروو»، بیش از 200 نفر از غیرمسلمانان این شهر در تجمعی صلح‌آمیز و با درج پیام‌های دوستی و اتحاد در پیاده‌روی مقابل مرکز اسلامی حمایت خود را از همسایگان مسلمان خود اعلام کردند.
در این تجمع اعضای انجمن بین ادیان، مقامات و شهروندان «اوونزبروو» ضمن گوش دادن به سخنان مسئولین این مرکز در مورد اسلام، پیام‌های مثبتی را از دوستی و اتحاد با گچ، بر روی پیاده‌رو درج کرده و به صرف غذا با مسلمانان پرداختند.
ناهید مرتضی، یکی از اعضای مرکز اسلامی گفت: حضور مردم در این تجمع تجدید پیمان اشتراکات بین اسلام و مسیحیت بوده و بیانگر این جمله است که نفرت هرگز برنده نخواهد بود.
وی افزود: حضور مردم همچنین یادآور این است که ما باید همواره به بودن انسانیت امیدوار باشیم و اینکه در کنار هم و با اتحاد می‌توانیم تفاوت بزرگی در فضای ناامیدی و نفرت ایجاد کنیم.
مت فیتزجرالد، رئیس پلیس شهر «دیویس» در ایالت کنتاکی گفت: حوادث تروریستی علیه مرکز اسلامی اوونزبروو در حال پیگیری است و پلیس گشت‌زنی در منطقه را جهت امنیت مساجد و مراکز اسلامی افزایش داده است.