صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۵۴۸۶۲۶
تاریخ انتشار : ۰۴ آذر ۱۳۹۵ - ۲۰:۴۵
در پی انفجار در 70 کیلومتری کربلا؛

گروه سلامت: رئیس مرکز پزشکی حج و زیارت جمعیت هلال احمر اعلام کرد: نیروهای امدادی هلال احمر به همراه سه دستگاه آمبولانس و 2 دستگاه آمبولانس به منظور امدادرسانی به حادثه دیدگان انفجار انتحاری در عراق، راهی منطقه الشوملی شدند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، سید علی مرعشی با اعلام این خبر گفت: تاکنون آمار موثقی از تعداد زائران ایرانی مصدوم در این حادثه وجود ندارد.

وی گفت: هم‌اکنون تیم امدادی هلال احمر به همراه معاون عتبات عالیات مرکز پزشکی و نماینده هلال احمر در عراق به همراه آمبولانس و اتوبوس آمبولانس برای ارائه خدمات لازم در حال حرکت به سمت منطقه حادثه هستند.

وی با بیان اینکه این حادثه در 70 کیلومتری کربلا و 60 کیلومتری حله رخ داده است، عنوان کرد: محل حادثه در بخش کوچکی از عراق است که امکانات درمانی کافی جز یک درمانگاه ندارد و لذا مصدومان را باید با آمبولانس و اتوبوس آمبولانس به حله منتقل کرد.

یادآور می‌شود، عصر امروز تانکر سوخت بمب‌گذاری شده در جایگاه سوخت‌گیری و رستورانی که زائران در حال بازگشت از کربلا به آن مراجعه می‌کنند، منفجر شد و در زمان این انفجار انتحاری دست‌کم هفت اتوبوس زائران ایرانی، بحرینی و عراقی در داخل جایگاه سوخت بودند.