صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۵۵۱۱۹۸
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۱۵ آذر ۱۳۹۵ - ۱۲:۲۸

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: محفل انس با قرآن در مسجد حضرت حجت (عج)، با حضور جمعی از قاریان ممتاز برگزار می‌شود.

محمد شهیدی، مسئول دارالقرآن پایگاه بسیج مسجد حضرت حجت(عج) در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) با اعلام این خبر گفت: دارالقرآن پایگاه بسیج مسجد حضرت حجت(عج) مشهد، در راستای ترویج فرهنگ قرآن‌‌کریم، همزمان با شب ولادت حضرت محمد مصطفی(ص)، محفل انس با قرآن کریم را برگزار می‌کند.
وی ادامه داد: در ابتدای مراسم، سیدمحمدجواد علمی، قاری نوجوان به تلاوت آیاتی از کلام الله می‌پردازد و همچنین محمدجواد پناهی، قاری بین‌المللی برای حاضران اجرای برنامه خواهد داشت.
شهیدی با اشاره به جزئیات زمان و مکان این برنامه تصریح کرد: این مراسم در مسجد حضرت حجت(عج) واقع در مشهد الرضا، گلشهر، آوینی ۲۵، شهید شفیعی ۲۵، نبش چهارراه اول در ساعت 18:30 تا 19:30 برپا می‌شود.
یادآور می‌شود، علاقه‌مندان برای اطلاع بیشتر از برنامه‌های مسجد حضرت حجت(عج) می‌توانند به کانال تلگرامی این مسجد به آدرس  https://telegram.me/PaegahShahidBahoner مراجعه کنند.
نظرات بینندگان
ناشناس
|
|
۱۳:۱۷ - ۱۳۹۵/۰۹/۱۵
برگزاری این محفل‌های قرآنی باید افزایش پیدا کند