صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۵۵۱۴۵۵
تاریخ انتشار : ۱۶ آذر ۱۳۹۵ - ۰۹:۱۶

منابع محلی در استان نینوای عراق اعلام کردند که رهبر گروه تروریستی داعش در منطقه مرزی عراق و سوریه واقع در غرب استان نینوا دیده شده است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، تسنیم به نقل از «السومریه‌نیوز» نوشت: یک منبع محلی در استان نینوای عراق، روز دوشنبه فاش کرد که «ابوبکر البغدادی» رهبر گروه تروریستی داعش در منطقه‌‌ای در مرزهای عراق و سوریه مشاهده شده است.

این منبع افزود، البغدادی به‌همراه برخی از سرکرده‌های گروه داعش در یکی از روستاهای منطقه «البعاج» در غرب استان نینوا دیده شده‌اند.

این منبع، که خواست نامش فاش نشود، تصریح کرد، سرکرده ارشد داعش، در حالی به‌شکل ناگهانی دیده شد که وی به‌خاطر در امان ماندن از حملات جنگنده‌های ائتلاف بین‌المللی یا جنگنده‌های عراقی، بر یک خودروی استتار شده سوار بود.

این در حالی است که پیشتر برخی رسانه‌های خبری شایعه مرگ ابوبکر البغدادی را منتشر کرده و گزارش داده بودند که ریاست داعش در عراق از همه فرماندهان نظامی و امنیتی از جمله فرمانده «جیش الشام» و فرمانده «ولایت الرقه» خواسته است تا برای مشارکت در جلسه انتخاب «خلیفه» به‌عنوان جایگزین ابوبکر البغدادی، به عراق سفر کنند.