صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۵۵۲۵۹۱
تاریخ انتشار : ۲۰ آذر ۱۳۹۵ - ۱۴:۲۶

گروه ادب: «راه بی‌نهایت» دربردارنده 51 قطعه شعر از شاعران کهن و معاصر است که درباره اباعبدالله الحسین(ع) سروده شده است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، «راه بی‌نهایت» عنوان کتاب شعر حسینی(ع) است که در کمیته فرهنگی و آموزشی ستاد مرکزی اربعین حسینی(ع) و به همت حوزه هنری استان تهران و قم تهیه شده است.

در مقدمه این اثر می‌خوانیم: «سفر میلیونی زائران به عتبات عالیات در ایام اربعین،‌ نشانه حیات و بالندگی نهضت بزرگ عاشورا و فرصت بی‌نظیر برای پیروان اهل بیت(ع) جهت معرفی این نهضت و حماسه بزرگ به جهانیان است.

از جمله جلوه‌های خدمت‌رسانی به زائران حضرت اباعبدالله(ع) تهیه محتوای فاخر و ارزشمند از گنجینه وزین ادبیات آئینی فارسی در موضوع اشعار حسینی و عاشورایی و البته در اختیار گذاشتن آنهاست که مجموعه «راه بی‌نهایت» این وظیفه را برعهده دارد.

«کای مونس شکسته‌دلان حال ما ببین» از محتشم کاشانی،‌ «تا رخش بوسد الف را دال کرد» از عمان سامانی، «بارد چه؟ خون ز دیده،‌ چه سان؟ روز و شب! چرا؟» از حبیب‌الله قاآنی شیرازی، «ای در غم تو ارض و سما خون گریسته» از نیر تبریزی و ... اشعاری هستند که از شاعران درگذشته ارائه شده است.

همچنین در ادامه این ابیات،‌ اشعاری از سعید بیابانکی با این مطلع که «بر پا شده است در دل من خیمه غمی»، «اگر شکل باورت ای کوه پشت خنجر را» از ناصر فیض،‌ »به غیر تو که به تن کرده‌ای تماشا را» اثر محمدجواد زمانی، «هنوز شوق تو بارانی از غزل دارد» از سیدحمیدرضا برقعی و ... از شاعران معاصر آورده شده است.

در مجموع،‌ این کتاب دربردارنده 51 قطعه شعر است که از شاعران درگذشته و معاصر ارائه شده. محمدعلی مجاهدی،‌ احمد علوی، سیده تکتم حسینی،‌ قادر طراوت‌پور، محمود حبیبی کسبی، محمد غفاری،‌ سیدمحمدجواد شرافت و ... از دیگر شاعرانی هستند که اشعارشان را در این کتاب می‌خوانید.

این کتاب در 95 صفحه به چاپ رسیده است.