صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۵۵۲۸۵۶
تاریخ انتشار : ۲۱ آذر ۱۳۹۵ - ۱۲:۰۶
ایمان مایزیک مطرح کرد:

گروه بین‌الملل: رئیس شورای مرکزی مسلمانان آلمان گفت: مسلمانان این کشور سالانه میلیون‌ها یورو به نهادهای رادیو و تلویزیون مالیات پرداخت می‌کنند بدون آنکه در آن حق اظهارنظر داشته باشند.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از کانال تلگرام رایزنی فرهنگی ایران در آلمان، ایمان مازیک طی مصاحبه‌ای حضور و فعالیت مسلمانان در شوراهای رادیو و تلویزیون را خواستار شد و بیان کرد: با توجه به انتشار اخبار و گزارش‌ها درباره اسلام و مسلمانان در رسانه‌ها، حضور مسلمانان در شوراهای رادیو و تلوزیزیون از این حیث حائز اهمیت است که آنها قادرند صحت یا عدم صحت این قبیل گزارش‌ها را تأیید کنند.
وی با اشاره مستقیم به میزگردی تلویزیونی درباره اسلام و دلایل افراط‌گرایی جوانان که در آن دختر جوان سوئیسی حضور داشت که با برقع صورت خود را پوشانده بود، گفت: من دقیقا نمی‌دانم آیا برنامه‌هایی از این قبیل، از سوی شوراهای رادیو و تلویزیون که در آن‌ها مسلمانان نیز حضور دارند، نظارت می‌شود یا خیر. اما چیزی که واضح و مبرهن است، این که در رادیو و تلویزیون از وجود مسلمانان کمتر و یا گاهی اصلا استفاده نمی‌شود.
ایمان مایزیک افزود: مسلمانان آلمان سالانه میلیون‌ها یورو به نهادهای رادیو و تلویزیون مالیات پرداخت می‌کنند بدون آنکه در آن حق اظهارنظر داشته باشند.  
مایزیک تصریح کرد: افرادی که در شوراهای مربوطه در رسانه‌ها هستند باید از میان آحاد مختلف مردم باشند؛ اما ما شاهد تعداد کمی از مسلمانان هستیم که در این شوراها به خدمت گرفته می‌شوند.  
همچنین وی از انتشار اخباری که منحصرا به اقدامات پناهندگان و بعضا انجام اقدامات جنایی از سوی آنها می‌پردازد، انتقاد و اشاره کرد که انتشار اخبار نباید یک سویه باشد.
مایزیک تصریح کرد: متأسفانه ما در رسانه‌ها، با پدیده‌ای به عنوان «جابجایی کدگذاری خبر» مواجه هستیم، به این معنا که در بیان اخبار درباره جرایم، ابتدا تابعیت و دین مظنون را زیر ذره‌بین قرار می‌دهیم و پس از آن به موارد دیگر می‌پردازیم که این مسئله با کدگذاری خبر در تضاد است.