محمدحسین صومی، رییس دانشگاه علومپزشکی تبریز در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا)، با بیان اینکه شاغلین حرفههای پزشکی به خاطر مسئولیت عظیمی که دارند، از دیرباز با رهنمودهای اخلاق عملی دینی عجین بودهاند اظهار کرد: قرآن بهترین منبع برای استخراج وظایف فردی و اجتماعی این پزشکان بوده است.
وی افزود: کسانی که با معارف و مفاهیم قرآنی آشنایی پیدا میکنند، بهتر میتوانند به وظایف حرفهای خویش عمل کنند لذا باید توسط افراد توانمند به روشهای صحیح آشنایی پیدا کنند.
صومی با تأکید بر نیاز به رفتار قرآنی عنوان کرد: میدانیم برای اصلاح و نهادینه شدن یک رفتار، تغییر بینش و نگرش و قبل از آن کسب آگاهی نقش اصلی را ایفاء میکند؛ معتقدم باید مصداقهای عینی آموزههای قرآنی مرتبط با مباحث خدمات سلامت در اختیار دانشجویان قرار گیرد.
وی با اشاره به جشنوارههای قرآنی در دانشگاههای علوم پزشکی گفت: به صورت کلی این جشنواره و مسابقات در ایجاد انگیره کاری مخاطبان، نقش ارزشمندی ایفاء میکند؛ ما شاهدیم به دنبال برگزاری جشنواره قرآن و عترت جنب و جوش در جهت آفرینش آثار جدید شروع میشود؛ لذا بایستی به طور مستمر در دانشگاهها، کانونی، محصول جشنوارهها را در اختیار دانشجویان و دانشگاهیان قرار دهد تا محرکی مداوم برای کار بهتر در مجموعه دانشگاه وجود داشته باشد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز یادآور شد: هر کس باید در حد توان خود برای عملیاتی شدن معارف قرآنی در دانشگاهها تلاش کند؛ دانشگاهیان اعم از استادان، کارکنان و دانشجویان نیروهای بالقوه عظیمی برای هدایت کل جامعه هستند لذا بهتر است هر کس به فراخور توانمندی خود این مهم را انجام دهد.
وی افزود: فعالیت قرآنی در دانشگاهها و سبقت در امر خیر بین دانشگاهیان، به مسابقه دلنشینی تبدیل خواهد شد که عطر فرحبخش قرآن را در دانشگاه ها به مشام همه خواهد رساند.