صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۵۵۴۰۵۶
تاریخ انتشار : ۲۴ آذر ۱۳۹۵ - ۱۶:۵۹

گروه مسابقات: سی و ششمین مسابقات سراسری قرآن کارکنان پایور و وظیفه ستاد آجا فردا، 25 آذرماه در قم برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، سی و ششمین دوره مسابقات سراسری قرآن کارکنان پایور و وظیفه ستادآجا، پنج‌شنبه، 25 آذرماه طی دو نوبت صبح و بعداز ظهر در هتل صفا شهر قم برگزار می‌شود.
طی این مسابقات 150 نفر از منتخبان و برگزیدگان مرحله مقدماتی یگان‌های ستاد آجا از سراسر کشور طی یک روز در رشته‌های قرائت تحقیق و ترتیل، حفظ در اجزاء ۵، ۱۰، ۱۵، ۲۰ و ۲۵ جزء و حفظ کل، اذان و مفاهیم سطح یک و دو با هم به رقابت می‌پردازند.
همچنین آیین اختتامیه سی و ششمین دوره مسابقات سراسری قرآن کارکنان پایور و وظیفه ستاد آجا، جمعه، 26 آذرماه با حضور امیرسرتیپ احمدرضا پوردستان، جانشین فرمانده کل ارتش و سایر مسئولان و فرماندهان و کارکنان ستاد آجا در شهر مقدس قم برگزار می‌شود.
یادآور می‌شود، آیین اختتامیه ساعت 9 صبح در سالن همایش‌های هتل صفا واقع در قم، بلوار معلم برپا خواهد شد.