صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۵۵۴۷۸۱
تاریخ انتشار : ۲۸ آذر ۱۳۹۵ - ۱۶:۰۰

گروه فعالیت‌های قرآنی: کرسی تلاوت اذانگاهی شورای عالی قرآن با حضور قاریان ممتاز و بین‌المللی برگزار می‌‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی شورای عالی قرآن، کرسی‌های تلاوت اذانگاهی شورای عالی قرآن، این هفته با حضور محمدحسین سعیدیان و محمدرضا پورزرگری قاریان ممتاز و برجسته جمهوری اسلامی ایران برگزار می‌شود.
بنابراین گزارش، دوشنبه 29 آذرماه محمدحسین سعیدیان در دویست و بيست و نهمین کرسی تلاوت شورای عالی قرآن در مجتمع امام خمینی(ره) به تلاوت آيات 116 تا آخر سوره مباركه توبه خواهد پرداخت.
پنجشنبه 2 دی‌ماه محمدرضا پورزرگری در چهل و هفتمین کرسی تلاوت شورای عالی قرآن در مسجد جامع لویزان تهران به تلاوت آيات 109 تا آخر سوره مباركه مائده خواهد پرداخت.
برنامه کرسی تلاوت اذانگاهی شورای عالی قرآن در مجتمع امام خمینی(ره) دقایقی قبل از اذان ظهر و در مسجد جامع لویزان دقایقی قبل از اذان مغرب آغاز می‌شود که پس از تلاوت قرآن، اذان نیز با صدای قاری میهمان اجرا می‌شود.
کرسی‌های تلاوت شورای عالی قرآن با همکاری حوزه ارتباطات شورای عالی قرآن، رادیو قرآن، مجتمع امام خمینی(ره)، ستاد اقامه نماز سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی و تولیت مسجد جامع لویزان برگزار می‌‌شود و به صورت زنده از شبکه رادیویی قرآن پخش می‌شود.