صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۵۵۴۸۳۲
تاریخ انتشار : ۲۸ آذر ۱۳۹۵ - ۲۲:۴۵
آیت‌الله هادوی تهرانی تاکید کرد:

گروه حوزه‌های علمیه: استاد تفسیر حوزه علمیه قم با بیان اینکه عذاب تنها برای اقوام گذشته نیست گفت: تصور داریم این عذاب‌ها برای اقوام گذشته مانند قوم نوح و موسی و دیگران است و به سراغ ما نخواهد آمد ولی باید بدانیم این طور نیست و ما هم ممکن است گرفتار مراتبی از عذاب شویم که بستگی به اعمال ما دارد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) آیت‌الله مهدی هادوی‌تهرانی امروز 28 آذرماه در ادامه تفسیر سوره مبارکه مومنون گفت: در ادامه آیات سوره مبارکه مومنون خداوند حضرت عیسی(ع) و نحوه تولد ایشان و حضرت مریم(س) را آیه و نشانه‌ای از قدرت و حکمت الهی معرفی می‌کند.
وی با اشاره به اعتقاد مسیحیان در مورد عیسی(ع) افزود: مسیحیان وقتی با داستان امام حسین(ع) آشنا می‌شوند شباهت زیادی میان ایشان با امام قائل می‌شوند و برخی از اقوام مسیحی در سالگرد رنج‌های مسیح برنامه‌هایی اجرا می‌کنند که خیلی شبیه عزاداری ما برای امام حسین(ع) است و بعید است که از ما گرفته باشند.
هادوی‌تهرانی بیان کرد: عزاداری آنان در ایام رنج‌های عیسی همراه با زنجیرزنی است که عمدتا با خرافاتی نیز همراه شده است؛ قرآن فرمود ما عیسی(ع) را آیه قرار دادیم اما متاسفانه با انحرافاتی که توسط برخی افراد در مسیحیت اصیل ایجاد شد به اعتقاداتی منجر شد که امروز شاهد هستیم و عیسی را خدا می‌دانند.  
این استاد تفسیر با اشاره به اعتقاد به تثلیث، یعنی پدر که در آسمان و پسر که عیسی است و روح‌القدس که فرشته است تصریح کرد: مسیحیان اعتقاد به سه خدای مستقل ندارند بلکه این تثلیث را سه تجلی از یک خدا می‌دانند.
تفسیر سوره انبیاء
وی همچنین در ادامه تفسیر سوره مبارکه انبیاء با اشاره به جدی نگرفتن سخن انبیاء از سوی بسیاری از مردم گفت: این افراد در قیامت توان دورکردن آتش از صورت خود را ندارند؛ آتشی که بغتة و ناگهانی به سراغ آنان می‌آید و بهت آنان را فرا می‌گیرد و می‌بینند در متن عذاب و آتش قرار دارند.
وی اظهار کرد: البته ما هم تصور داریم این عذاب‌ها برای اقوام گذشته مانند قوم نوح و موسی و دیگران است و به سراغ ما نخواهد آمد ولی باید بدانیم این طور نیست و ما هم ممکن است گرفتار مراتبی از عذاب شویم که بستگی به اعمال ما دارد.
هادوی‌تهرانی بیان کرد: مراقب باشیم ما همانند آن طلبه‌ای نباشیم که نان دین را می‌خورد و می‌گوید چه کسی بهشت و جهنم را دیده است؟ زیرا ما هم وقتی به لحظه مرگ برسیم دچار بهت خواهیم شد.
وی تاکید کرد: هم باید در عرصه فردی و هم در عرصه زندگی اجتماعی به قیامت و سرنوشت خودمان فکر کنیم و تصور نکنیم عذاب فقط برای دیگران بوده است.