صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۵۵۵۵۲۷
تاریخ انتشار : ۰۱ دی ۱۳۹۵ - ۱۱:۲۰

گروه بین‌الملل: نتایج یک نظرسنجی جدید نشان داد که در مواجهه با خشونت و موقعیت‌هایی که کسی مورد ظلم قرار گرفته باشد، مسلمانان و هندوها نسبت به دیگران تمایل بیشتری به کمک کردن و یاری رساندن دارند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل روزنامه ایندیپندنت، حدود 30 درصد مسلمانان و 40 درصد هندوها در آمریکا می‌گویند که در صورت مشاهده چنین وضعیتی برای کمک به فردی که مورد خشونت قرار گرفته درگیر ماجرا می‌شوند.

در این نظرسنجی که از حدود 2 هزار نفر به عمل آمد، از افراد پرسیده شد که در صورت مشاهده یک وضعیت بغرنج یا بی‌عدالتی اجتماعی در جامعه، چه خواهند کرد.

بیشترین پاسخ مثبت برای کمک از سوی هندوها و مسلمانان شرکت‌کننده در این نظرسنجی بود.

این نظرسنجی نشان داد که مسیحیان در میان پیروان دیگر ادیان کمترین تمایل را برای وارد شدن در این موقعیت‌ها داشتند.

به خطر انداختن امنیت خود برای کمک به دیگران، به خاطر تضاد منافع و پیامدهای نامعلومی که گاهی حتی وضعیت را تشدید می‌کند، همواره برای انسان یک پرسش بوده است.

استیشیا مالنی، از مسئولان انجام این تحقیق گفت: همه ما در مواجهه با یک بی‌عدالتی اجتماعی با نوعی حس جنگیدن یا حس فرار کردن مواجه می‌شویم. این‌ها واکنش‌های سریع و لحظه‌ای هستند که ما می‌خواستیم با عددگذاری بر روی آن‌ها بهتر مورد بررسی قرارشان دهیم.

وی افزود: مذهب تنها عامل تأثیرگذار بر تصمیم‌گیری در چنین مواقعی نبود. جنسیت نیز نقش مهمی در این رابطه دارد. زنان کمی بیشتر تمایل دارند که موقعیت را نظاره کنند و قدم در معرکه نگذارند اما بیشتر از مردان احتمال دارد که به دنبال کمک بروند.

عقاید سیاسی نیز اندکی در این تصمیم‌گیری‌ها دخیل است.