حجتالاسلام و المسلمین مهدی امیدیان، مدیرعامل اتحادیه مؤسسات قرآنی ـ مردمی لرستان در گفتوگو با
خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا)، ضمن بیان این مطلب گفت: پنل مربیان قرآن استان بر روی سامانه مساق راهاندازی شد.
وی با اشاره به اینکه تاکنون مؤسسات و خانههای قرآن شهری و روستایی و جلساتهای قرآنی استان دارای کدهای کاربری در این سایت بودند به گونهای که تمامی مراحل از ثبت نام تا صدور گواهینامه از طریق «مساق» بود، افزود: از ابتدای دیماه نیز بخش مربیان در این سایت بارگذاری شد که هر مربی میتواند با وارد کردن کد ملی و کلمه عبورش به صفحه شخصیاش ورود پیدا کند و اطلاعات موجود در پنل شخصیاش را تکمیل کند.
امیدیان بیان کرد: همچنین در فرآیند آموزش نیز تمام اطلاعاتی که در حوزه سوابق آن مربی است در معرض دید او و دیگر نهادها و دستگاههای متقاضی مربی قرآن در سطح استان قرار میگیرد و مربیان قرآنی که از نیمه دوم سال 94 تا به حاضر با مؤسسات همکاری داشتهاند و یا با اتحادیه در ارتباط بودهاند، ثبت نام اولیه آنها توسط کد ملیشان انجام گرفته است.
مدیرعامل اتحادیه مؤسسات قرآنی ـ مردمی لرستان با اشاره به اینکه مربیان میتواند اطلاعات صفحهشان را با ارائه مستندات و مدارم بهروزرسانی کنند، تصریح کرد: پس از بررسی مستندات ارائه شده به این مربیان مجوز تدریس اعطا میشود.
وی تأکید کرد: یعنی مربیان براساس آنچه که در حوزه فعالیتشان ارائه کردهاند اجازه تدریس پیدا میکنند و پس از راهاندازی این پنل در صفحه اصلی سایت مساق، امکان جستجوی مربی براساس تخصص آنها فراهم است لذا از این طریق به سهولت توانمندیهای مربیان رصد و در اختیار دستگاههای مرتبط قرار میگیرد.
امیدیان اظهار کرد: از طریق این پنل مربیان متوجه میشویم که در چه زمینه و حوزههایی نیازمند برپایی بیشتر دورههای قرآنی و در چه حوزههایی با اشباع روبرو شدهایم.