صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۵۵۷۲۳۵
تاریخ انتشار : ۰۸ دی ۱۳۹۵ - ۰۹:۴۳

گروه سلامت: رئیس دانشگاه علوم پزشکی یزد با اشاره به تأثیر برنامه‌های قرآنی در سوق دادن دانشگاه‌های علوم پزشکی به مکارم اخلاقی گفت: تخصص در کنار تعهد معنا پیدا می‌کند و این مهم تضمین‌کننده موفقیت در زمینه‌های مختلف کاری است.

محمدرضا میرجلیلی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی یزد در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، به تأثیر برنامه‌های قرآنی در دانشگاه‌های علوم پزشکی پرداخت و از چگونگی گسترش اخلاق در دانشگاه‌های علوم‌پزشکی گفت.
وی تصریح کرد: بنابر فرمایش امام خمینی(ره)، هر قدمی که در راه تحصیل علم برداشته می‌شود، قدمی هم باید در راستای تهذیب نفس، کسب فضایل اخلاقی و مکارم اخلاقی برداشت.
میرجلیلی معتقد است که توجه به جنبه‌های فرهنگی و تقویت ابعاد اخلاقی دانشجویان از رسالت‌های دانشگاه‌ها به ویژه دانشگاه‌های علوم پزشکی است و تخصص در کنار تعهد معنا پیدا می‌کند و این مهم تضمین‌کننده موفقیت در زمینه‌های مختلف کاری است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی یزد با بیان اینکه تعریف اسوه‌ها و الگوهای اخلاقی در دانشگاه‌های علوم پزشکی در سایه توجه به فرمایشات مقام معظم رهبری و شاخص‌های بیست و پنج ‌گانه فرهنگی مد نظر ایشان محقق می‌شود، اظهار کرد: دانشجویان و جوانان به دنبال مصادیق و الگو می‌گردند و در این زمینه هم باید به جد کار کرد.
وی با اشاره به برگزاری جشنواره‌های قرآنی در وزارت بهداشت گفت: سال آینده حتما در این جشنواره در بخش مقاله نویسی شرکت خواهم کرد؛ معتقدم برنامه‌های نمادین، شرکت رؤسای دانشگاه‌ها و معاونان آن‌ها در جشنواره قرآن و عترت، قدردانی درخور از برگزیدگان دانشگاهی این جشنواره و برقراری امتیازات خاص برای آن‌ها می‌تواند اقشار دانشگاهی و به ویژه دانشجویان را بیش از پیش به معارف و مکارم قرآنی سوق دهد و مفید عمل کند.