صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۵۵۷۵۲۵
تاریخ انتشار : ۰۸ دی ۱۳۹۵ - ۱۵:۱۹

کتاب ٦ جلدی «مولوی و قرآن» با حضور معاون سياسی، امنيتی و اجتماعی استاندار و مديرکل فرهنگ و ارشاد اسلامي مازندران در مجتمع فرهنگی و هنری حر قائمشهر رونمايی شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، آریا نوشت: رونمايي از اين کتاب که نويسنده آن قائمشهري است ، در مراسمي با عنوان `پژوهش،راهبرد سروري نکوداشت انديشه ورزان` صورت گرفت.
نوري کوتنايي ، استاد دانشگاه هنر تهران و نويسنده و ناشر است و براي نوشتن اين مجموعه ١٠ سال وقت صرف کرد.
وي گفت که کتاب مولوي و قرآن با بهره مندي از تفسير نمونه، تفسير الميزان علامه طباطبايي و تفسير کشف الاسرار ميبدي نوشته شده است.
دکتر نظام الدين نوري کوتنايي متولد کوتنا از روستاهاي قائمشهر و عضو هيات علمي دانشگاه هنر تهران است.
وي متولد سال ١٣٢٧ است که تاکنون بيش از ٨٠ عنوان کتاب به رشته تحرير در آورد و ٦ کتاب تفسير قرآني هم تاکنون از وي رونمايي شد.
در اين آئين شاعران مرصاد فولادي و غلامي در کنار اجراي موسيقي زنده اشعاري را در بين فرهيختگان هنر و ادب قرائت کردند.
همچنين در اين آئين کليپي از يادمان گذشتگان پژوهش استان مازندران از جمله دکتر منوچهر ستوده ، علي اکبر مهجوريان ، احمد محسن پور و قاسم هاشمي نژاد پخش شد.         
در اين آئين از پژوهشگران مطرح استان از جمله دکتر نظام الدين کوتنايي ، سيد جلال محمدي ، دکتر سيد جواد ميرشکار ، صمد حسيني ، علي دامادي ، سيد علي علوي ، دکتر حسين نوراني با اهداء لوح ، تجليل شد.        
مديرکل فرهنگ و ارشاد اسلامي مازندران در اين آئين گفت که اين اداره کل بنا دارد ارتباط محکمي با مراکز آموزش عالي و دانشگاهي برقرار کند تا از يافته هاي جديد پژوهشگران در حوزه فرهنگ هنر بهره مند شود.
احد جاوداني افزود : اولين کاري که انجام داده ايم ، راه اندازي شوراي پژوهشي با عضويت مردم و پژوهشگران استان مازندران بود و دبيرخانه شوراي پژوهشي را فعال کرده ايم ، تا رابط خوبي با اداره کل فرهنگ و اسلامي و پژوهشگران داشته باشند            .
وي ادامه داد : از جمله کارهايي که از سوي دبيرخانه پژوهشي انجام شد چاپ قطع نامه ثبت فرهنگ مازندران است که اين قطع نامه با مشارکت دانشگاه جامع فرهنگي و هنر آمل منتشر شده است و همچنين گزيده مقالات ارسالي از سوي نويسندگان فرهنگ مازندران را در دستور داريم.        
جاوداني گفت: برگزاري نشست پژوهشي ، نقد و بررسي کتاب ، رونمايي از کتاب تازه تاليف ، تجليل از پژوهشگران استان و شهرستان ها هم از کارهايي است که در شوراي پژوهشي در حال انجام است.
وي با بيان اينکه امسال قرار است که همايش نيما و زبان طبري با حضور وزير فرهنگ و ارشاد برگزار شود ، افزود: اين همايش ١٦ دي ماه در شهرستان نور برگزار مي شود و پژوهشگران سراسر کشور مقالات ارزنده اي را به دبيرخانه ارسال کرده اند.           
مديرکل فرهنگ و ارشاد اسلامي مازندران به اقدامات حمايتي از پژوهشگران هم اشاره کرد و گفت : با شناسايي پژوهشگران استان سعي کرديم تا بانک اطلاعاتي پژوهشگران را داشته باشيم و پژوهشگري که مرتبط با حوزه فرهنگ و رسانه بخواهند کار چاپ انجام دهند آنها را مورد حمايت مالي قرار مي دهيم.     
وي افزود : همچنين کساني که بخواهند پايان نامه هاي دوران کارشناسي ارشد و دکتري با موضوع فرهنگ بومي مازندران را به چاپ برسانند ، مورد حمايت مالي قرار مي دهيم     .
جاوداني گفت: مقالات برگزيده پژوهشگران را سعي مي کنيم در مجموعه مقالات در سطح استان سالانه چاپ کنيم.