صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۵۵۷۸۹۸
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۱۱ دی ۱۳۹۵ - ۰۸:۵۴

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: دوره تربیت معلم پیش‌دبستانی قرآن‌ کریم در استان خراسان شمالی برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه اتحادیه مؤسسات قرآنی ـ مردمی استان خراسان شمالی، لیلی شکرانی، مدیرعامل اتحادیه مؤسسات قرآنی ـ مردمی خراسان شمالی از برگزاری دوره تربیت معلم پیش‌دبستانی قرآن‌ کریم در این استان خبر داد.
وی ادامه داد: یکی از طرح‌هایی که اتحادیه به شورای هماهنگی و گسترش فعالیت‌های قرآنی در استان خراسان شمالی ارائه داد این طرح بود که باتوجه به نیاز استان و تأثیری که خردسالان در این مقطع سنی از مربیانشان می‌پذیرند ما را بر آن داشت که به‌صورت تخصصی در این حوزه اقدام کنیم.
مدیرعامل اتحادیه مؤسسات قرآنی خراسان شمالی بیان کرد: امیدواریم با اجرای این طرح، در آینده مربیانی که جهت آموزش در مقطع پیش‌دبستانی به‌کار گرفته می‌شوند هم تخصص و هم شئونات لازم را به‌عنوان یک آموزش‌دهنده کلام خدا داشته باشند.
وی با اشاره به اینکه این طرح خوشبختانه، در شورا به تصویب رسید، خاطرنشان کرد: اعتبار اولیه جهت اجرای طرح نیز به حساب اتحادیه واریز شده است و با مصوبه هیئت مدیره، اجرای این طرح به مؤسسه معراج واگذار شد، امیدواریم که با دعوت از اساتید مجرب و هماهنگی‌های انجام شده با  آستان مقدس حرم رضوی از اول بهمن‌ماه طرح را به نحو احسن برگزار کنیم.
نظرات بینندگان
ناشناس
|
|
۰۹:۰۹ - ۱۳۹۵/۱۰/۱۱
برپایی دوره‌ها باعث ترویج فرهنگ قرآنی می‌شود