صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۵۵۸۳۹۸
تاریخ انتشار : ۱۲ دی ۱۳۹۵ - ۱۰:۵۹

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان سمنان خواستار ایجاد وقف‌های جدید با موضوعات علمی و پژوهشی شد و گفت: بیش از دو برابر سهمیه طرح تربیت حافظان قرآن کریم در سمنان آموزش داده شده است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، مهر نوشت: حجت‌الاسلام عبدالله واحدی بیان کرد: در قالب طرح آرامش بهاری، ۶۲ هزار نفر اسکان در سال گذشته صورت گرفت و سوگواره یاس نبوی، نشاط بهاری، ضیافت الهی، سفره‌های آسمانی و بصیرت عاشورایی از مهم‌ترین برنامه‌های فرهنگی این اداره کل است.
وی به طرح تربیت حافظان قرآن کریم اشاره کرد و افزود: هشت هزار سهمیه آموزش در این طرح به استان سمنان واگذار و بیش از دو برابر این سهمیه در سطح استان آموزش داده شد.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان سمنان در ادامه به طرح میقات‌الرضا (ع) اشاره کرد و افزود: این طرح در ۴۲ بقعه متبرکه استان انجام می‌شود که طی اجرای آن در طول پنج سال، برای دو هزار نفر اشتغال‌زایی خواهد شد.
واحدی خواستار اختصاص مکان دولتی برای ارائه خدمت شد و افزود: یکی از دغدغه‌های کارکنان و خدمت‌گزاران این اداره کل، اجاره این اماکن است که انتظار می‌رود مانند سایر ارگان‌های ساختمان دولتی در اختیار اوقاف قرار گیرد.
وی تصریح کرد: تحولاتی در استان سمنان برای ایجاد وقف‌های جدید با موضوعات علمی و پژوهشی اتفاق خواهد افتاد و فرهنگ‌سازی وقف را اگر از مدارس آغاز کنیم، به‌سرعت در جامعه گسترش پیدا خواهد کرد؛ گرچه در چند سال اخیر اتفاقاتی که افتاده، ناشی از همین اطلاع‌رسانی بوده است.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان سمنان افزود: از ابتدای انقلاب تا سال ۹۱ سالانه بین پنج تا ۱۵ وقف جدید در استان داشتیم؛ در حالی که در سال‌های گذشته و هم‌اکنون حدود ۱۰۰ تا ۱۲۰ مورد وقف جدید هر سال ایجاد می‌شود و رشدی که اتفاق افتاده، ناشی از اطلاع‌رسانی و فرهنگ‌سازی بوده است.