صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۵۵۸۴۲۹
تاریخ انتشار : ۱۲ دی ۱۳۹۵ - ۱۱:۰۵

شاعر سرشناس لبنانی از مبارزه با رژیم صهیونیستی گفت و افزود: کمک ایران‌ توانست ما را در اثبات هویت به جلو پیش برد و به پیروزی نزدیک کرد، ایمان و اراده قوی کمک اصلی است که ما از ایرانی‌ها آموختیم.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، فارس نوشت: «شوقی بزیع» از سرشناس ترین شاعران لبنان که اشعار وی به زبان‌های گوناگون ترجمه شده در گفت‌وگو با این خبرگزاری پیرامون شعر مقاومت میان دو کشور ایران و لبنان و تاثیر انقلاب ایران اظهار داشت: مقاومت برای لبنانی‌ها به عنوان شعار و یک مفهوم کلی نیست بلکه یک فعل روزانه است.

بزیع در ادامه افزود: مبارزه سالیان درازی است که بهانه‌اش خون و جانهای ما بوده است. جنگ ما با اسرائیلی ها جنگ اثبات وجود است؛ ما از شعار دفاع نمی‌کنیم، ما از لقمه و زندگی روزمره دفاع می‌کنیم، از قهوه صبحانه خود، از بازی های کودکی خود، از تمام جزئیات زندگی روزانه خود دفاع می‌کنیم.

این شاعر برجسته لبنانی تصریح کرد: بی شک این حقیقیتی است که کمک ایران‌ها توانست ما را در اثبات هویت به جلو پیش برد و ما را به پیروزی نزدیک کرد، ایمان و اراده قوی کمک اصلی است که ما از ایرانی‌ها گرفته‌ایم.

شوقی بزیع همچنین ضمن اشاره به دیدار 4 ساعته با رهبر انقلاب توضیح داد: ما شاعران لبنانی دیداری با سید حسن نصرالله نداشتیم، ولی خوشبختم که با امام خمینی(ره) و امام خامنه‌ای دیدار داشتم؛ در ابتدای سال‌های انقلاب با گروهی از مردم لبنان برای تبریک پیروزی انقلاب با امام دیدار کردیم و پس از آن هم در سال 2006 یعنی 10 سال قبل با گروهی به کنگره مقاومت آمدیم و با امام خامنه ای دیدار داشتیم، دیداری که 4 ساعت به طول انجامید، خوشبختانه پیرامون مقاومت سخنرانی کردم، بعد از این دیدار 4 ساعته با رهبر انقلاب وقتی به بیروت برگشتم یک صفحه گزارش از ماحصل این گفت‌وشنود در صفحه السفیر منتشر کردم.

اسامی کتاب‌های این شاعر برجسته لبنانی عبارتند از ««مرثیه غبار»، «پیراهن‌های یوسف»، «سراب دوگانگی» و... . شوقی بزیع در بخش بین‌الملل جشنواره شعر انقلاب در دوره ششم حضور داشت و از سوی حوزه هنری از وی تقدیر به عمل آمد.