صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۵۵۹۲۲۷
تاریخ انتشار : ۱۴ دی ۱۳۹۵ - ۱۱:۵۱

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: طی مراسمی روز گذشته، 13 دی‌ماه از تعدادی از اساتید حفظ تخصصی یک و دو ساله رسالت جامعةالقرآن الکریم استان تهران تجلیل شد.

منیر روحی، مسئول جامعةالقرآن الکریم و اهل‌ البیت(ع) شعبه رسالت بانوان بزرگسال در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، ضمن بیان این مطلب گفت: طی مراسمی روز گذشته، 13 دی‌ماه از تعدادی از مربیان حفظ تخصصی دوره یک ساله و دو ساله شعبه رسالت در شعبه مرکزی جامعةالقرآن در استان قم تجلیل شد.
وی با اشاره به اینکه مراسم فوق با حضور حجت‌الاسلام سیدمحمدمهدی طباطبایی، رئیس مؤسسه فرهنگی قرآن و عترت جامعةالقرآن الکریم و اهل البیت(ع) و قدسیه طباطبایی، مدیرکل جامعةالقرآن تهران و البرز همراه بود، اظهار کرد: همچنین طی این نشست تعدادی از حفاظ طرح یک ساله 95 -96 که از ابتدای مهرماه امسال شروع به حفظ قرآن کرده‌اند، حضور داشتند.
در ادامه این جلسه حجت‌الاسلام سیدمحمدمهدی طباطبایی، رئیس مؤسسه فرهنگی قرآن و عترت جامعةالقرآن الکریم و اهل‌ البیت(ع) با تأکید بر استفاده کاربردی از قرآن در زندگی و عملکرد روزانه حفاظ، اضافه کرد: بنابر روایتی ائمه(ع) روزی چهار تا هفت جزء از قرآن را تلاوت می‌کردند.
وی افزود: در حدیثی از امام صادق(ع) درباره احوالتشان آمده است، «من قرآنی دارم که هفت قسمت دارد که روزی یک قسمت از آن را می‌خوانم و هر آیه‌ای که می‌خوانم تفکر می ‌نم و اگر بخواهنم در آن آیه تفکر نکنم بیش از آن را می‌خوانم (یعنی بیش از 4 جزء و نیم).
طباطبایی گفت: حضرت زهرا(س) و حضرت سکینه(س) در سخنرانی از آیات قرآن استفاده می‌کردند و این انس زیاد با قرآن نشان داد که خادم حضرت که فضه بوده، قرآن را یاد گرفته بود.
وی با اشاره به اینکه زیبایی حفظ استفاده از آیات قرآن است، تصریح کرد: به گونه‌ای که پیش از ورود به جایی، آیات مخصوص آن را بخوانید. اگر حافظ قرآن احتجاجی با قرآن نداشته باشد مثل شیشه عطری است که فردی از آن استفاده نمی‌کند.
طباطبایی با اشاه به آیه «الْحَمْدُ لِلّهِ الَّذِي هَدَانَا لِهَـذَا وَمَا كُنَّا لِنَهْتَدِيَ»، عنوان کرد: یک حافظ قرآن باید رفتارش را به قرآن عرضه کند و خود را برای انجام کارهای خوب تشویق کند.
وی با اشاره به آیه «قُلْ فَلِلَّهِ الْحُجَّةُ الْبَالِغَةُ » عنوان کرد: ما هم از حجت باطنی، هم ظاهری و هم قرآن بهره‌مند هستیم که با این اوصاف حجت بر ما تمام شده است. هیچ کتاب و کاری مقدم بر قرآن نیست.
رئیس مؤسسه فرهنگی قرآن و عترت جامعةالقرآن با اشاره بهاینکه باید از فضایی که برای شما حفاظ در زمینه حفظ قرآن ایجاد شده است نهایت بهره و استفاده را ببرید، بیان کرد: با توجه به آیه «قُلْ بِفَضْلِ اللَّه وَبِرَحْمَتِهِ» به فضل خدا باید خوشحال و از رحمت خداوند باید ممنون بود.
در ادامه این مراسم از هفت حفظ دوره یک و دوساله، مدیر شعبه رسالت بانوان بزرگسال و مدیر شعبه لرزاده با اهدای هدایا تجلیل به عمل آمد.
حسن ختام این برنامه زیارت حضرت فاطمه معصومه(س) و مددخواستن حفاظ برای استمرارشان در راه حفظ قرآن، زبارت مسجد مقدس جمکران و اقامه نماز مغرب و عشا در بین راه بود.