صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۵۶۰۸۴۷
تاریخ انتشار : ۱۹ دی ۱۳۹۵ - ۱۵:۳۰

گروه فرهنگی: حاج قاسم میرحسینی قائم مقام لشکر ۴۱ ثارالله را کمتر کسی است که نشناسد؛ چرا که خبر رشادت‌ها و جوانمردی‌های او ایران را دربرگرفته است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از سیستان و بلوچستان به نقل از پایگاه اوشیدا، خطه سیستان، خطه شهید پرور، مردان خدا و دلیر است که در این راستا می توان گفت شهید میرحسینی با عملکرد بسیار خوب خود در دوران دفاع مقدس به عنوان یک نمونه از مردان بی باک این دیار که در راه ولایت از هیچ مجاهدتی حتی نثار جان خود نیز دریغ نمی کنند به شمار می رود.
حاج قاسم میرحسینی، با تدبیر و درایت خود در جنگ تحمیلی در کنار سردار قاسم سلیمانی شگفتی های بسیاری را رقم زد که این رشادت ها جز در قامت این دو بزرگوار در قامت کس دیگری نمی گنجید.

برادر شهید میرحسینی به خبرنگار ما گفت: حاج قاسم به عنوان چهارمین فرزند خانواده در یکی از روزهای گرم مرداد ۱۳۴۲ در یک خانواده متدین در روستای صفدر میر بیک دیده به جهان گشود.
عباس میرحسینی ادامه داد: دوران دبستان و راهنمایی را در جزینک و دوران دبیرستان را نیز در دانشکده کشاورزی با موفقیت طی کرد و سپس به طور نیمه وقت با حضور در سپاه پاسداران به یاری محرومان شتافت و پس از آن نیز با سپری کردن دوره عالی فرماندهی در تهران در سال ۱۳۶۱ فرماندهی یک گردان به وی واگذار شد.
وی افزود: قاسم از ایمان و دینداری خاصی برخوردار بود به طوری که همیشه در انجام واجبات و مستحبات پیشگام بود و در این راستا هیچ گاه از او کوتاهی ندیدیم.
میرحسینی ادامه داد: شهید میرحسینی در سال ۱۳۶۳ در عملیات بدر به شدت مجروح شد و در این راستا مجبور به دوری از جبهه های  جنگ شد اما با این حال دست از مجاهدت برنمی داشت و با حضور در مدارس جوانان را به دفاع از مرز و بوم تشویق می کرد.
وی با بیان اینکه، قاسم در سال ۱۳۶۴ قائم مقام لشکر ۴۱ ثارالله شد ادامه داد: به گفته همرزمان شهید میرحسینی، وی در جنگ یکی از چهره های شگفتی ساز بود به طوری که در سخت ترین شرایط با شجاعت و دلاوری رزمندگان را حمایت و رهبری می کرد و با تغییر راهبرد و تاکتیک نمی گذاشت صدمه ای به آنان وارد شود.
برادر شهید اظهار کرد: قاسم با وجود اینکه، فرمانده یک لشکر بود نه تنها فروتن تر از قبل شد بلکه در بسیاری از مواقع در عملیات شناسایی نیز خود پیشگام بود و در راه پیروزی جنگ از هیچ تلاشی فروگذار نبود.
میرحسینی تصریح کرد: قاسم با حضور درعملیات کربلای پنج که سخت ترین و پیچیده ترین عملیات تاریخ هشت سال دفاع مقدس به شمار می رود با اصابت تیر مستقیم دشمن به پیشانی در ۲۰ دی ماه ۱۳۶۵ در حالی که تنها ۲۳ سال داشت به مقام رفیع شهادت نائل شد.
وی با بیان اینکه، در عملیات کربلای پنج شمار زیادی از رزمندگان اسلام به شهادت رسیدند خاطرنشان کرد: شهدا رفتند تا اسلام و ایران باقی بماند بنابراین انتظار می رود مردم و مسولان با پیروی از شهیدان راه آن بزرگواران را ادامه دهند تا پرچم انقلاب همچنان سرافراز در جهان بالا باشد.

سردار سرلشکر قاسم سلیمانی در کنار شهید قاسم میرحسینی
گفتنی است؛ شهید قاسم میرحسینی در عملیات‌های زیادی از قبیل رمضان، فتح فاو، والفجر 8 و کربلای 5 جان‌فشانی‌های زیادی از خود نشان داده بود.