صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۵۶۴۱۷۸
تاریخ انتشار : ۳۰ دی ۱۳۹۵ - ۱۵:۵۵
محسن جاهد:

گروه هنر: تهیه‌کننده فیلم قرآنی «ناسپاس» گفت: فیلمنامه‌ای در دست دارم که در قصه آن اشاراتی به سوره مریم (س) دارد. این کار در صورت تولید می‌تواند قدمی در جهت نزدیکی ادیان باشد.

محسن جاهد، تهیه‌کننده سینما در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) با بیان این‌که بعد از ساخت فیلم قرآنی «ناسپاس» به دنبال ساخت کار قرآنی دیگر در سینماست اظهار کرد: فعالیت در حوزه سینمای قرآنی و اسلامی جزء علایق ویژه من در سینماست، اما این علاقه و عشق به‌تنهایی نمی‌تواند عاملی برای ساخته شدن کار مربوطه باشد. برای مثال بعد از «ناسپاس» فیلمنامه‌ای با عنوان «سوده حمدانی» در دست داشتم که برای آن پروانه ساخت هم دریافت شد که متاسفانه قبل از آغاز پیش تولید، کار متوقف شد.

وی افزود: کارگردانی آن فیلم را قرار بود حسن هدایت بر عهده داشته باشد. درضمن با بنیاد سینمایی فارابی نیز به توافق رسیده بودیم، اما زمانی که خواستیم پیش تولید را آغاز کنیم، فارابی به شدت بی‌پول شد، برای همین فیلم هیچگاه به تولید نرسید. این فیلم قصه زنی با نام سوده حمدانی بود که بعد از شهادت حضرت علی (ع) در یمن بر علیه بنی امیه دست به قیام زد.

این تهیه کننده ادامه داد: هم اکنون نیز فیلمنامه‌ای در دست دارم که قصه‌ای بسیار زیبا دارد و به نوعی اشاره به سوره مریم (س) در قرآن دارد. در قرآن کریم گفته شده زمانی که خداوند به حضرت مریم (س) فرمان داد از خانه خارج شود به سمت شرق حرکت کرد. همین مسئله سبب شد برخی معتقد باشند که وی به ساوه آمده است، حتی هم اکنون منطقه‌ای در اطراف ساوه به نام انجیل وند وجود دارد  که مبتنی بر همین باور است. اهالی این منطقه اعتقاد دارند که حضرت مسیح (ع) در این مکان به دنیا آمده است. 

جاهد به مطلب فوق اضافه کرد: البته در این فیلمنامه به صورت مستقیم به قصه حضرت مریم (س) اشاره نشده، بلکه در قالب داستانی معاصر به این موضوع پرداخته می‌شود، فیلمنامه این کار محمد سلمانی نوشته است و هم اکنون بازنویسی لازم درباره کار انجام می‌شود. این فیلم به عقیده من اگر ساخته شود قادر است قدم بسیار خوبی برای نزدیکی مذاهب باشد. 

وی اضافه کرد: فیلم فوق جدا از دستاوردهای داخلی می‌تواند به کشورهای دیگر نیز ارائه شود، حتی می‌شود آن را به واتیکان هم ارجاع داد، همچنین در این چهره‌ای از اسلام تصویر می‌شود که رحمانیت ویزگی بارز آن است؛ رویکردی که سد بزرگی در مقابل اسلام ستیزی و ایران هراسی غرب است. 

این تهیه‌کننده فیلم «ناسپاس» درباره کارهای جدید خود نیز چنین اطلاع رسانی کرد: «توچال» عنوان فیلمی سینمایی است که قرار بود در جشنواره سی‌و‌پنجم فیلم فجر آماده شود، اما با تلاش‌هایی که انجام شد این خواسته جامعه عمل به خود نپوشید. برای همین «توچال» به محض آماده شدن در نوبت اکران قرار خواهد گرفت. 

وی در انتهای خبر خود آورده است: در این کار نیز بالتبع تمام فیلم‌هایم از مفاهیم دینی و قرآنی بهره برده‌ام. به عنوان مثال می‌توان از ایثار و فاداکاری به عنوان شاخصه اصلی این کار نام برد، هرچند مفهوم مورد نظر در قالب داستانی کاملاً امروزی تصویر شده است.