صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۵۶۷۶۵۳
تاریخ انتشار : ۰۹ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۶:۱۲

گروه هنر: عماد افروغ می گوید: برخی هیات انتخاب را متهم به این می‌کند که با مسائل سیاسی و استراتژیک کشور در مورد انتخاب یک فیلم جفا کرده است، آیا یک استاد دانشگاه، یک جامعه‌شناس، یک نظریه‌پرداز فرهنگی که سال‌هاست از سیاست رسمی دور است و تنها به تالیف و تحقیق آنهم در حیاط خلوت خود مشغول است، یک سیاسی محسوب می‌شود؟

عماد افروغ، عضو هیئت انتخاب سی‌و‌پنجمین جشنواره بین‌المللی فیلم فجر در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) درباره مسایل بیان شده در خصوص هیات انتخاب جشنواره فجر امسال گفت: با رجوع به اینترنت متوجه شدم که باز هم صداوسیما و این بار پایگاه اطلاع‌رسانی شبکه خبر، هیات انتخاب جشنواره فیلم فجر را زیر سوال برده و ظاهراً خواسته است از برخی فضا‌سازی‌ها عقب نماند، واقعاً صداوسیما در این مملکت چه نقشی دارد؟ 
وی افزود: این پایگاه در تحلیلی که در مورد هیات انتخاب انجام داده به کنایه و نقد، اشاره به سیاسی بودن یکی از آنها (بنده) کرده است. اول مگر سیاسی بودن عیب است؟ اگر عیب است پس چگونه، جمهوری اسلامی داعیه دار ارتباط و پیوند دین و سیاست است. دوم با چه شاخصه‌ای افراد را سیاسی می‌دانید؟ آیا یک استاد دانشگاه، یک جامعه‌شناس، یک نظریه‌پرداز فرهنگی که سال‌هاست از سیاست رسمی دور است و تنها به تالیف و تحقیق آنهم در حیاط خلوت خود مشغول است، یک سیاسی محسوب می‌شود؟
عضو هیئت انتخاب سی‌و‌پنجمین جشنواره بین‌المللی فیلم فجر تصریح کرد: سوم گیریم که چنین شخصی با چنین ویژگی‌هایی نسبت به سرنوشت سیاسی خود و دیگران بی‌تفاوت نبوده و موضعی سیاسی اتخاد کند این چه اشکالی دارد؟ اتفاقا عین صواب است، چهارم اگر منظور اعمال سلیقه سیاسی در انتخاب فیلم‌هاست لطف کنید تنها به یک مورد از آن اشاره کنید؟ پنجم صداوسیما از یک طرف هیات انتخاب را متهم به این می‌کند که با مسائل سیاسی و استراتژیک کشور در مورد انتخاب یک فیلم جفا کرده است و از طرف دیگر سیاسی بودن افراد را به کنایه زیر سوال می‌برد.
این استاد دانشگاه گفت: به نظر من صدا و سیما در وهله اول باید تکلیفش را با خودش معلوم کند، این‌گونه مواضع دوگانه، اگر نگویم حاکی از یک منافع سیاسی و جناحی است، بیانگر یک پارادوکس و عدم انسجام در مواضع متناسب با یک رسانه مطلوب ملی است.