صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۵۶۸۰۲۹
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۱۰ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۵:۴۳

گروه بین‌الملل: شرکت «ایربی‌ان‌بی» آمریکا در صفحه فیس‌بوک خود با حمایت از مهاجران مسلمان وعده واگذاری مسکن رایگان به آنها را منتشر کرد.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، به نقل از پایگاه خبری «mashable»، بنیانگذار شرکت «ایربی‌ان‌بی» و «برایان چسکی»، کارآفرین اینترنتی و شریک این شرکت با انتشار آدرس ایمیل خود برای تماس در صفحه فیس‌بوک نوشتند:‌ این شرکت بیش از 3 میلیون منزل در سراسر دنیا دارد و می‌تواند برای مهاجران مسکن رایگان تهیه کند.
سخنگوی این شرکت در گفتگو با پایگاه خبری «mashable»، با بیان اینکه جزئیات بیشتر طی روزهای آینده اعلام خواهد شد، گفت: ممنوعیت ورود مهاجران مسلمان کار درستی نیست و ما در تهیه مسکن به آنها کمک خواهیم کرد.
شرکت اربی‌ان‌بی دارای وب‌سایتی است که مردم در آن مکان‌های اقامتی را اجاره می‌دهند.
وب‌سایت شرکت بیش از ۲ میلیون مکان فهرست‌شده در ۳۳ هزار شهر و ۱۹۱ کشور دارد.
این شرکت که در سال ۲۰۰۸ به مرکزیت شهر «سان فرانسیسکو» در ایالت کالیفرنیا بنا نهاده‌ شده است، با مالکیت خصوصی اداره می‌شود.
نظرات بینندگان
Sarasarafraz
|
|
۰۸:۱۶ - ۱۳۹۶/۰۱/۲۷
تقاضای مسکن