صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۵۶۸۰۷۵
تاریخ انتشار : ۱۰ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۵:۳۴

گروه حوزه‌های علمیه: پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی با همکاری مرکز فقهی ائمه اطهار(ع) ‌کرسی ترویجی اعجاز تشریعی با تکیه بر نظر علامه معرفت را برگزار می‌کند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی همایش ملی آرای تفسیری علامه محمدهادی معرفت(ره)، حجت‌الاسلام و المسلمین عیسی عیسی‌زاده، دبیر علمی این همایش گفت: در راستای همایش ملی بررسی آرای تفسیری علامه معرفت(ره) نشست علمی با موضوع «اعجاز تشریعی با تکیه بر نظر آیت‌الله معرفت» برگزار خواهد شد.
وی ادامه داد: این نشست  در روز 11 بهمن 1395 از ساعت 15 الی 17 در سالن امام خمینی(ره) مرکز فقهی ائمه اطهار برگزار می‌شود.
وی افزود: حجت‌الاسلام والمسلمین جواهری به عنوان ارائه‌دهنده و حجت‌الاسلام و المسلمین صالح قنادی به عنوان ناقد در این نشست حضور دارند و حجت‌الاسلام والمسلمین قمرزاده نیز دبیر علمی نشست است.
عیسی‌زاده بیان کرد: نشست فوق‌الذکر به همت بخش تفسیر مرکز فقهی ائمه اطهار(ع) با همکاری پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه برگزار می‌شود.