صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۵۶۸۲۸۰
تاریخ انتشار : ۱۱ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۰:۰۴

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: خانه قرآن‌ صاحب‌الزمان(ع) بندر ماهشهر، با مشکلات بسیاری از جمله وجود تنها دو مربی قرآن برای آموزش آموزه‌های قرآنی دست و پنجه نرم می‌کند.

عبدالرزاق سعدونی، مدیر خانه قرآن صاحب‌الزمان(عج) بندر ماهشهر در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) با اعلام این خبر گفت: خانه قرآن صاحب‌الزمان(عج) از سال 1390 با کسب مجوز از سوی سازمان تبلیغات اسلامی کار خود را آغاز کرد.
وی ادامه داد: این خانه قرآن در مسجد شهدا دایر است و جا و مکان مشخصی برای خود ندارد و با مشکلات بودجه‌های فراوانی دست و پنجه نرم می‌کند.
سعدونی افزود: این خانه قرآن، فی سبیل الله برای علاقه‌مندان برنامه‌های متنوعی را برگزار می‌کند که فقدان جا، هزینه و مربی از مشکلاتی است که حرکت در این راه را برای ما سخت کرده است.
مدیر خانه قرآن بیان کرد: برپایی کلاس‌ها کاملاٌ رایگان است و بنده و حجت‌الاسلام رسول عساکره به‌عنوان مربی برای 40 قرآن‌آموز مشغول تدریس است که امیدواریم مسئولان توجهی به‌ این موضوع داشته باشند.
یادآور می‌شود، خانه قرآن صاحب‌الزمان(عج)، در روستای مقطوع علیا، مسجد شهدا واقع شده است.