صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۵۶۸۲۹۶
تاریخ انتشار : ۱۱ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۰:۳۶

گروه فعالیت‌های قرآنی: مراسم امضای تفاهم‌نامه همکاری سازمان دارالقرآن الکریم با مدارس اسلامی صدرا برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، مراسم امضای تفاهم‌نامه همکاری سازمان دارالقرآن الکریم با مدارس اسلامی صدرا عصر امروز، 11 بهمن ماه از ساعت 14 در محل سالن جلسات سازمان دارالقرآن برگزار می‌شود.
همچنین، این مراسم امضای تفاهم‌نامه همکاری با حضور مهدی قره‌‌شیخلو، رئیس سازمان دارالقرآن الکریم و داود بهرام‌سری، رئیس سازمان مدارس معارف اسلامی صدرا برگزار خواهد شد.
همچنین، با امضای این تفاهم‌نامه همکاری، مقرر می‌شود تا در راستای برنامه‌های محتوایی و حوزه‌های آموزش قرآن در مجموعه مدارس معارف اسلامی صدرا، برنامه‌ها به صورت هدفمندتر و با چشم‌انداز بهتری انجام شود.
یادآور می‌شود، مدارس معارف اسلامی صدرا زیر نظر سازمان تبلیغات اسلامی و در حوزه‌های دینی و مذهبی در سطح کشور مشغول به فعالیت‌ و آموزش دانش‌آموزان هستند.