صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۵۷۰۸۷۳
تاریخ انتشار : ۱۷ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۴:۰۹

گروه جهاد و حماسه: نمایشگاه عکس یک جانباز دفاع مقدس با مضامین دفاع مقدس برپا شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، به نقل از روابط عمومی موزه دفاع مقدس، همزمان با سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی، عکس‌های منتخب از آثار هنرمند جانباز «داوود عامری» از هفدهم تا سی‌ام بهمن‌ماه از ساعت 9 صبح تا 21 در گالری فکه باغ موزه دفاع مقدس و ترویج فرهنگ مقاومت در معرض دید علاقه‌مندان قرار می‌گیرد.
داوود عامری عکاس و جانباز 70 درصدی است و تاکنون عکس‌های وی از طبیعت و نیز جانبازان در بسیاری از نمایشگاه‌ها و مسابقات داخلی و خارجی حضور داشته و علاوه بر کسب بیش از 30 عنوان و رتبه داخلی در مسابقات جهانی مختلفی چون آساهی شیمون ژاپن(سه دوره)، لیتوانی، بلژیک، هندوستان، ترکیه، هلند، کره جنوبی، آمریکا و... عنوان‌های متعددی را کسب کرده است.
عضویت در فدراسیون جهانی عکاسی FIAP در فرانسه، عضویت در انجمن عکاسان انقلاب و دفاع مقدس، آژانس عکس ایران و ... بخشی از حضور فعال این کوهنورد و هنرمند جانباز در عرصه عکاسی است.
در این نمایشگاه تعداد 52 قطعه عکس رنگی با موضوع آزاد در اندازه 100 * 70 در گالری فکه باغ موزه دفاع مقدس و ترویج فرهنگ مقاومت واقع در بزرگراه شهید حقانی، خیابان سرو ضلع جنوبی ایستگاه مترو شهید حقانی در معرض دید علاقه‌مندان قرار می‌گیرد.