صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۵۷۱۳۱۲
تاریخ انتشار : ۱۸ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۴:۴۸

بنا به گفته منابع آگاه، اپل، فیس‌بوک، گوگل، مایکروسافت، نت‌فلیکس، توئیتر، اوبر و سایر شرکت‌های سرشناس در عرصه فناوری دادخواستی حقوقی در مخالفت با ممنوعیت مهاجرتی ترامپ ثبت کردند. به عبارت دیگر سیلیکون ولی رویارویی با دولت ترامپ را در پیش گرفته است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، به نقل از « ایسنا»، روزنامه واشنگتن پست نوشت: در این دادخواست که در دادگاه فدرال آمریکا ثبت شده و به زودی به آن رسیدگی می‌شود، تاکید شده است که ممنوعیت مهاجرتی دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری جدید آمریکا "تبعیض‌آمیز" است. این اقدام حقوقی پس از آن انجام شد که قاضی فدرال سیاتل در پی شکایت دادستان ایالت واشنگتن، به توقف برنامه ضد مهاجرتی ترامپ رای مثبت داد.  
براساس حکم ترامپ، ورود مسافرانی از هفت کشور عمدتا مسلمان شامل ایران، عراق، لیبی، سومالی، سودان، سوریه و یمن دست‌کم برای ۹۰ روز متوقف می‌شد و برنامه مهاجرتی آمریکا هم برای دست‌کم ۱۲۰ روز به حالت تعلیق در می‌آید. در پیش‌نویس دادخواست شرکت‌های مذکور، این اقدامات تبعیض‌آمیز توصیف شده است.
در پیش‌نویس این دادخواست آمده است: حکم مذکور به صورت ناگهانی قوانین مربوط به ورود به ایالات متحده را تغییر می‌دهد و به طور چشمگیری با اصولی که چندین دهه روی قوانین مهاجرتی اعمال شده، متفاوت است. این دستور براساس دین و تابعیت اولیه، تبعیض‌آمیز است و مرزهای ما را به روی اقشار آسیب‌پذیر از جمله کسانی که از جنگ‌های خانمان‌سوز گریختند، می‌بندد. این دستور همچنین قوانین اختیاری و دلخواه برای پذیرش مهاجران ایجاد می‌کند.
طبق این دادخواست حقوقی، بحث رشد اقتصادی و مهاجرت به هم گره خورده است و این رویه به رویکرد آمریکا برای جذب استعدادهای سراسر جهان لطمه وارد می‌کند.
حدود ۳۷ درصد از نیروی کار در سیلیکون ولی واقع در کالیفرنیا را که بسیاری از شرکت‌های مطرح انفورماتیک جهان را در خود جای داده است، خارجی‌ها تشکیل می‌دهند.