صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۵۷۱۷۵۲
تاریخ انتشار : ۱۹ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۲:۱۱

عضو شورای اسلامی شهر همدان از آماده نبودن پروژه تالار قرآن برای بهره‌برداری خبر داد و گفت: زمان افتتاح این پروژه فعلا به تعویق افتاده است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)،‌ ایسنا نوشت: رضا غلامی‌خجسته تأکید کرد: تالار قرآن همدان دارای 8 سالن بوده و تنها سه سالن آن مجهز و آماده بهره‌برداری است این در حالیست که یک پروژه در مرحله اول باید تکمیل شود سپس مورد بهره‌برداری قرار گیرد.
وی تصریح کرد: طی بازدیدی که از پروژه به عمل آمده، 36 مورد آن مشکل داشته که از جمله آنها مجهز نبودن کلاس‌های آموزشی، سرویس‌های بهداشتی، کتابخانه‌ها، سالن همایش‌های بین‌المللی در بحث ایمنی و دوربین‌های مدار بسته است
غلامی‌خجسته یادآور شد: تالار قرآن به حداقل 16 نیروی کار متخصص نیاز دارد که تا کنون نیروهای آن تأمین نشده است.
وی با بیان اینکه ماهانه 100 تا 150 میلیون تومان هزینه تجهیزات تالار قرآن است، تصریح کرد: تالار قرآن نیازمند 600 میلیون هزینه است که شهرداری توانایی پرداخت آن را ندارد.