صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۵۷۳۱۲۴
تاریخ انتشار : ۲۳ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۰:۵۲

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: همزمان با سالروز پیروزی انقلاب اسلامی، حافظان مهد قرآن کریم و ولایت اصفهان با آرمان‌های امام خمینی(ره) تجدید میثاق کردند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، مهد قرآن‌ کریم و ولایت آران و بیدگل استان اصفهان در حاشیه برنامه‌های اجرایی خود در ایام دهه فجر، اردوی یک روزه ویژه حافظان و فعالان قرآنی به مرقد مطهر امام خمینی(ره) را برگزار کرد.  
 اردو به مقصد شاه عبدالعظیم(ع)، بهشت زهرا(س)، مرقد امام خمینی(ره)، حرم حضرت معصومه(س) در قم و جمکران برگزار شد و یکی از مهم‌ترین اهداف اردو تقویت بنیه روحی و علمی حافظان، قاریان و فعالان قرآنی است.
این اردو که به منظور توانمند‌سازی فعالان قرآنی در زمینه‌های مختلف است زمینه مناسبی را برای تعامل، تبادل اطلاعات و آگاهی در بین قاریان و حافظان قرآنی ایجاد کرد به طوری که  قرآنیان از اطلاعات و تجربیات همدیگر استفاده کردند.
گفتنی است؛ تعداد ۴۰ نفر از بانوان حافظ قرآنی در این اردوی قرآنی، آموزشی تفریحی شرکت کردند.