صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۵۷۴۹۴۶
تاریخ انتشار : ۲۷ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۵:۱۶
مدیر حوزه‌های علمیه:

گروه حوزه‌های علمیه: مدیر حوزه‌های علمیه گفت: امروز شاهد درهم ریختگی حوزه علوم اسلامی در کشور هستیم که اشکال به خود ما بر می‌گردد و باید نظام واحدی برای آن تعریف کنیم.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از مرکز خبر حوزه، آیت‌الله علیرضا اعرافی امروز 27 بهمن در سی‌امین همایش مرکز خدمات حوزه‌های علمیه که در قم برگزار شد، ضمن تسلیت ایام شهادت حضرت زهرا (س) و تقدیر از حضور ملت شریف ایران در راهپیمایی 22 بهمن، گفت: ما در باب حوزه‌شناسی کم کار کرده‌ایم؛ غربی‌ها وقت بسیاری گذاشته‌اند تا بتوانند ما را شناخته و ده‌ها کرسی حوزه‌شناسی و صدها پروژه گسترده برای این موضوع اجرا کرده‌اند.
عضو شورای عالی حوزه یادآور شد: متاسفانه خود ما این کارهای لازم را انجام نداده و مطالعات جامع و نظام‌مند برای حوزه و محورهای گوناگون آن نداریم در حالی که حوزه‌شناسی به معنای شناخت قوت‌ها، ضعف‌ها، آسیب‌ها و ... است که باید به آن توجه داشته و دائما درباره آن مطالعه داشته باشیم.
رئیس المصطفی تصریح کرد: ما باید تحلیل درستی از روحانیت و حوزه امروز داشته باشیم که متأسفانه وجود ندارد و جای نگرانی است که تعلق خاطر به اصالت حوزوی از سوی حوزه و حوزویان کم شود.
مدیر حوزه های علمیه ابراز داشت: امروز شاهد درهم ریختگی حوزه علوم اسلامی در کشور هستیم که اشکال به خود ما بر می‌گردد و باید نظام واحدی برای آن تعریف کنیم البته امروز در دانشگاه‌ها نیز علوم اسلامی تدریس شده که اشکالی هم نداشته و با هم تعامل داریم اما حوزه باید برنامه جامع و دقیقی در این موضوع داشته باشد.
آیت‌الله اعرافی گفت: استان‌گرایی افراطی درست نیست و باید به حوزه شهرستان‌ها اهمیت داد تا بتوانند از رشد و پیشرفت بیشتری برخوردار شوند بنابراین مدرسه‌گرایی و حوزه‌گرایی مهم است نه استان‌گرایی.
امام جمعه قم با بیان این مطلب که ساختمان‌های حوزه در سطح کشور بسیار ضعیف است، ابراز داشت: امروز بیش از 80 مدرسه علمیه در قم وجود دارد که بالای 80 درصد این مدارس با یک زلزله 5 ریشتری خراب خواهد شد.
وی تصریح کرد: نظام وقف و منابع پایدار از مباحث مهمی است که به دنبال آن بوده و دفتری نیز در مدیریت جدید برای آن تعریف کرده‌ایم تا بتوانیم از مشکلات موجود بکاهیم.