صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۵۷۶۲۶۹
تاریخ انتشار : ۰۲ اسفند ۱۳۹۵ - ۰۸:۵۹

حجت الاسلام والمسلمين نجفي روحاني با استناد به حديثي گفت: وقتي در قيامت مردم برخورد كريمانه خداوند متعال با زائران امام حسين را مشاهده مي كنند؛ آرزو مي كنند كه اي كاش جزء زائران آن حضرت بودند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، پايگاه اطلاع‌رساني حج نوشت: حجت الاسلام والمسلمين نجفي روحاني، مسؤول دفتر نمايندگي بعثه مقام معظم رهبري در كشور عراق امروز در گردهمايي روحانيان و مداحان كاروان ايراني عتبات عاليات در كربلا با استناد به حديثي از پيامبر اسلام 5 صفت را براي بندگان خوب و شايسته خداوند متعال برشمرد و اظهار داشت: بهترين بندگان خدا كساني هستند كه وقتي كار شايسته اي انجام مي دهند، شكرگزار و هرگاه كار ناپسندي مرتكب مي شوند؛ پشيمان مي شوند.
وي خاطرشان كرد: بر اساس اين حديث، وقتي خداوند متعال به بندگان شايسته‌اش نعمتي مي دهد؛ شاكر بوده و وقتي به مصيبتي مي افتند؛ صابر هستند و حتي در هنگام خشم و غضب افراط نمي كنند و بخشش را پيشه مي سازند.
مسؤول دفتر نمايندگي بعثه مقام معظم رهبري در كشور عراق ارزش انسان ها را در ميزان تجلي صفات كمال و جمال الهي دانست و گفت: ما به اين دنيا آمده ايم تا قيمت پيدا كنيم و حداقل قيمت انسان بهشت است.
حجت الاسلام والمسلمين نجفي روحاني دنيا را محل تجارت و كسب و كار عنوان كرد و افزود: خوشا به حال كساني؛ كه هر روزشان بهتر از ديروز بوده و بيچاره كسي است كه امروزش بدتر از ديروزش باشد.
مسؤول دفتر نمايندگي بعثه مقام معظم رهبري در كشور با اشاره به لزوم سير تكاملي و اخلاقي بشر در طول عمر گفت: هر روز در حال ساختن نفس خود هستيم؛ چنانكه صراط مستقيم را طي كنيم در قيامت به بهترين شكل محشور خواهيم شد.
وي با تأكيد بر رسالت خطير روحانيان نسبت به زائران امام حسين خاطرشان كرد: وقتي در قيامت مردم برخورد كريمانه خداوند متعال با زائران امام حسين را مشاهده مي كنند؛ آرزو مي كنند كه اي كاش جزو زائران آن حضرت بودند، از اين رو زائران بايد قدر اين سفر را بدانند و بيشترين استفاده را در عرصه معنوي داشته باشند.