صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۵۷۶۸۱۹
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۰۳ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۲:۲۹

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: پانزدهمین دوره مسابقات کشوری قرآن بیت‌الاحزان حضرت زهرا(س)، پنج‌شنبه، پنجم اسفندماه در شیراز برگزار می‌شود.

حجت‌‌الاسلام والمسلمین علیرضا شاهسونی، مدیر مؤسسه قرآنی بیت‌الاحزان حضرت زهرا(س) در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، ضمن بیان این مطلب گفت: پانزدهمین دوره مسابقات کشوری قرآن این مؤسسه، پنج‌شنبه، پنجم اسفندماه در شیراز برگزار می‌شود.
وی با اشاره به اینکه مسابقات فوق در شیراز سومین حرم اهل‌ بیت(ع) برپا خواهد شد، اظهار کرد: طی این مسابقات یک روزه بیش از 300 قرآن‌آموز و معلم قرآن کریم شعب این مؤسسه از 10 استان باهم رقابت می‌پردازند.
شاهسونی بیان کرد: این مسابقات در رشته‌های ترتیل، حفظ اجزاء 1، 3، 5، 10 15 ،20 ، 25 و کل و ترجمه و مفاهیم در دو گروه بانوان و آقایان برگزار می‌شود که طی آن قرآن‌آموزان با یکدیگر و مربیان در گروهی مجزا باهم به رقابت می‌کنند.
وی ادامه داد: از آنجا که استان فارس توانایی قطب قرآنی کشور را دارد و امسال نیز به عنوان پایگاه فرهنگی جهان اسلام معرفی شد و با وجود اینکه مرکزیت مؤسسه بیت‌الاحزان در فارس است و این مؤسسه قرآنی با وجود مشکلات مالی اما از هیچ تلاشی در بحث ترویج قرآن کم نمی‌گذارد، لذا در نظر داشتیم که مسابقات را به مدت دو روز برپا کنیم اما به دلیل عدم هماهنگی‌های لازم برای تهیه مکان این مسابقات تنها در یک روز برگزار می‌شود.
مدیر مؤسسه قرآنی بیت‌الاحزان حضرت زهرا(س) بیان کرد: این مسابقات در شیراز، بلوار احمدی جنوبی، مجتمع قرآنی الغدیر برپا می‌شود. همچنین اختتامیه این مراسم نیز به همراه تجلیل از سه نفر برتر هر رشته در هر بخش از ساعت 19 تا 21 در سالن همایش‌های شهرداری شیراز واقع در آستانه، خیابان علمدار برپا خواهد شد.
نظرات بینندگان
ناشناس
|
|
۱۳:۴۵ - ۱۳۹۵/۱۲/۰۴
برپایی مسابقات اقدامی مناسب برای آشنایی قرآن است