صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۵۷۸۵۴۴
تاریخ انتشار : ۰۸ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۶:۳۸

گروه جلسات ومحافل: «حدیث اشک» عنوان ویژه‌برنامه‌ای است که در دوشنبه قرآنی این هفته منطقه 18 به مناسبت ایام شهادت حضرت زهرا(س) برگزار می‌شود.



به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، به نقل از روابط عمومی فرهنگسرای خاتم(ص) و مدیریت فرهنگی هنری منطقه 18، سلسله محافل معنوی «دوشنبه‌های قرآنی» به منظور اشاعه فرهنگ ناب قرآنی و انس بیشتر شهروندان با کتاب الهی دوشنبه‌‌ها در مساجد منطقه برگزار می‌شود و نشست دوشنبه این هفته به مناسبت  شهادت حضرت زهرا(س) در مسجد باب الحوائج(ع) اجرا می‌شود.
براساس این گزارش در این برنامه حجت‌الاسلام علیان، امام جماعت مسجد باب‌الحوائج(ع) در مورد فضیلت حضرت زهرا(س) سخنرانی می‌کند و سپس آیاتی چند از کلام الله مجید توسط رضا اصغرزاده، قاری منطقه قرائت می‌شود.
در این برنامه همچنین مسابقه‌ای با موضوع آیات قرائت شده از سوی قاری مراسم برگزار و به تعدادی از نمازگزاران بانو و آقا جوایزی به رسم یادبود اهدا خواهد شد. ویژه‌برنامه، حدیث اشک دوشنبه، 9 اسفند‌ماه، همزمان با نماز مغرب و عشا در مسجد حضرت باب‌الحوائج(ع) میزبان علاقه‌مندان به علوم قرآنی و سوگواران فاطمی است.