صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۵۷۹۰۰۹
تاریخ انتشار : ۰۹ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۸:۱۲
آیت‌الله هادوی تهرانی:

گروه حوزه‌های علمیه: استاد تفسیر حوزه علمیه گفت: اگر نعمات الهی به خصوص چشم و گوش و دل را در مسیر هدایت و صراط مستقیم به کار گرفتیم شکر آن را به جا آورده‌ایم ولی اگر در این مسیر نباشد کفران نعمت است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) آیت‌الله مهدی هادوی تهرانی امروز 9 اسفندماه در ادامه تفسیر سوره مبارکه مومنون گفت: در قرآن به چشم و گوش و دل به عنوان نعمات مهمی توجه شده و فرموده من نعمت سمع و بصر و فؤاد را به شما داده‌ام ولی شکر نمی‌کنید.
وی افزود: خداوند کسانی را که گرفتار فسق و فجور و کفر هستند صم و بکم معرفی کرده است یعنی خداوند سمع و بصر داده است که ما حقیقت را بفهمیم ولی کافران با اینکه دارای چشم و گوش هستند کر و کورند زیرا حقیقت را پیدا نکرده‌اند.
آیت‌الله هادوی تهرانی بیان کرد: در آیات قبل فرمود آیا در آیات الهی تدبر نمی‌کنید یعنی چشم و گوش و دل وسیله‌ای برای خواندن و شنیدن آیات قرآن و درک آن با قلب است.
این استاد حوزه عنوان کرد: چشم و گوش و دلی که انسان را به حقانیت قرآن نرساند کفران نعمت و ناشکری است و اگر این مسیر ادامه یابد فرد به درجه کر و کوری و حیوانیت می‌رسد.
وی اظهار کرد: شکر نعمت‌های چشم و گوش و دل این است که راه درست را به ما نشان دهند؛ ما عمری درس می‌خوانیم و حقایق علمی را می‌فهمیم ولی به واقعی که باید برسیم نمی‌رسیم بنابراین شاکر نبوده و چه بسا خدای ناکرده صم و بکم و عمی باشیم ولی کسانی ممکن است درس متعارف اصطلاحی را نخوانند ولی حقایقی را درک کنند که ما درک نکنیم.
این محقق و استاد حوزه عنوان کرد: از قرآن بر می‌آید که اگر این نعمات سبب هدایت شد شکرگزاری و اگر انسان را به مسیر هدایت رهنمون نکرد شاکر نبوده‌ایم.