صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۵۸۰۳۳۷
تاریخ انتشار : ۱۴ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۱:۰۰

گروه ادب: داشتن زندگی دینی،‌ انس با قرآن، ادعیه و مناجات و باور داشتن به اعتقادات مذهبی،‌ پیش‌زمینه‌ای است که هر شاعر علاقه‌مند به موضوعات آئینی باید از آن برخوردار باشد.

حسن بیاتانی،‌ شاعر در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، با تاکید بر اینکه شاعرانی که می‌خواهند در حوزه شعر آئینی وارد شوند، این گونه نیست که بخواهند در یک شب به این حوزه ورود پیدا کنند، گفت: این ورود ملزوماتی نیاز دارد که شاعر باید آنها را داشته باشد.

وی با اشاره به اینکه حوزه شعر آئینی بسیار حساس بوده و نیازمند پیش‌زمینه است،‌ افزود: فردی که می‌خواهد به این حوزه وارد شود باید زندگی دینی داشته باشد و مطالبی را که می‌خواهد بیان کند،‌ در وجودش درونی شده باشد.

این شاعر با تصریح بر اینکه شعر دینی سرودن،‌ دستورالعمل نیست که آن را بگیریم و بر اساس آن عمل کنیم،‌ ادامه داد: چنین رویکردی برای نگارش مقاله در این حوزه شاید مناسب باشد،‌ ولی برای شاعر قطعاً موثر نیست.

وی به شرایطی که فرد علاقه‌مند به شاعری در آن زندگی می‌کند به عنوان یک اصل مهم اشاره و عنوان کرد: شاعر آئینی و مذهبی باید با قرآن کریم، روایات، مناجات و ادعیه انس داشته باشد و این طور نباشد که ببیند دین به چه درد دنیای او می‌خورد یا بر اساس شعرسرایی دینی به سراغ این منابع برود. داشتن زندگی دینی با تکیه بر باورهای درونی فرد از ضرورت‌های این حوزه به شمار می‌آید.