صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۵۸۰۶۳۵
تاریخ انتشار : ۱۴ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۷:۱۰
اکبر قولی مطرح کرد؛

گروه بین‌الملل: رایزن فرهنگی ایران در ایتالیا در دیدار با رئیس جمعیت مذهبی اسلامی این کشور از تلاش بی‌پاسخ خود برای بهره‌مندی از ظرفیت مسجد بزرگ رم به منظور انجام فعالیت‌های مشترکی همچون مسابقات قرآن سخن گفت.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، اكبر قولی، رایزن فرهنگی ایران با یحیی سرجو پالاویچینی، رئیس جمعیت مذهبی اسلامی ایتالیا دیدار و گفت‌وگو كرد. این دیدار به دنبال شرکت یحیی سرجو پالاویچینی، در مراسم افتتاحیه «مشهد؛ پایتخت فرهنگی جهان اسلام در 2017» در محل رایزنی فرهنگی ایران انجام شد و طی آن موضوعاتی همچون وضعیت مسلمانان و فعالیت‌های مشترک با جمعیت مذهبی اسلامی، مطرح شد.
پالاویچینی که دارای گرایش‌های صوفیانه است در آغاز این دیدار از فضای معنوی حاکم در مشهد مقدس، احترام و جایگاه امام رضا (ع) نزد ایرانیان و میزبانی خوب كشورمان به نیكی یاد و تعریف کرد و گفت: روح شیعه، معنویت و قلب آن در شهر مشهد به خوبی هویداست.
وی همچنین تأكید كرد: جا دارد که مسئولان ایران، تلاش‌ها و اقدامات بیشتری برای معرفی مشهد که برای جهان اسلام ناشناخته است، انجام دهند.
پالاویچینی همچنین از انتشار گزارش خود از این رویداد فرهنگی در چند پایگاه اینترنتی خبر داد و آمادگی خود را برای همکاری‌های بیشتر با رایزنی فرهنگی ایران در اجرای برنامه‌های فرهنگی و دینی اعلام كرد.
وی در ادامه به عنوان مسئول گفت‌وگوی بین ادیان و یکی از اعضای هیأت امنای مسجد بزرگ رم (دارای 15 عضو متشکل از 8 سفیر از کشورهای اسلامی و 7 شخصیت غیردولتی) با اذعان به نارضایتی از روند مدیریت مسجد و تشدد آرا و منفعل‌بودن آن، انجام فعالیت‌های فرهنگی، علمی و تبلیغی در مورد اسلام را در خارج از فضای مسجد و با مخاطبان ایتالیایی، مثمرثمرتر خواند.
اكبر قولی، رایزن فرهنگی ایران در ایتالیا نیز با اشاره اجمالی به شرایط و چهره تصویرشده از اسلام و مسلمانان توسط رسانه‌های جمعی در ایتالیا و ذکر عناصری همچون جهل در میان برخی مسلمانان و عناد دشمنان اسلام به عنوان دلایل وقوع حرکت‌های خشن به نام دین، راه‌کار کاهش آن را کار در دو سطح فرهنگی و سیاسی برشمرد.
وی همچنین از تلاش بی‌پاسخ خود برای همکاری و بهره‌گیری از ظرفیت مسجد بزرگ رم به منظور انجام فعالیت‌های فرهنگی دینی مشترک از جمله برگزاری مسابقات قرآنی و برگزاری نمایشگاه هنری اسلامی سخن به میان آورد.
بنا بر اعلام این خبر، در میان چندین فعالیت پیشنهادی که سرفصل همکاری‌های مشترک و مستمر رایزنی فرهنگی ایران و رئیس جمعیت مذهبی اسلامی ایتالیا برای معرفی چهره واقعی و صلح‌طلب اسلام به جامعه ایتالیا خواهد بود، به عنوان اولین اقدام مشترک مقرر شد با مشارکت رایزن فرهنگی كشورمان یک برنامه سخنرانی و برپایی نمایشگاه با موضوع «مشهد، پایتخت فرهنگی جهان اسلام در 2017» در سال آینده در یک یا چند شهر ایتالیا که دارای جمعیت بیشتر مسلمانان است، برگزار شود.
معرفی جمعیت مذهبی اسلامی ایتالیا
جمعیت مذهبی اسلامی به عنوان تنها نماینده به رسمیت شناخته شده مسلمانان ایتالیایی نزد دولت ایتالیا، در سال 1993 با عنوان انجمن بین‌المللی اطلاع‌رسانی در خصوص اسلام تأسیس و در سال 1997 تبدیل به جمعیت مذهبی اسلامی شد.
این جمعیت که یکی از مهم‌ترین و شناخته‌شده‌ترین نهادهای رسمی دینی در ایتالیا و دارای دفاتر مختلف در شهرهای این کشور است، در سه شاخه گفت‌وگوی بین ادیان، آموزش و اطلاع‌رسانی فعالیت می‌کند.