صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۵۸۰۸۰۹
تاریخ انتشار : ۱۵ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۲:۰۶

گروه جامعه: مدیران و کارشناسان مناطق و سرای محلات شهرداری تهران با حضور در سازمان فعالیت‌های قرآنی دانشگاهیان کشور در ‌هم‌اندیشی کارآفرینی فرهنگی شرکت می‌کنند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، با هدف آشنایی مدیران و کارشناسان مناطق و سرای محلات شهرداری تهران فردا 16 اسفند‌ماه، نشست‌ هم‌اندیشی کارآفرینی فرهنگی در سازمان فعالیت‌های قرآنی دانشگاهیان کشور برگزار می‌‌شود.

در این نشست محمدصادق برادران، معاون مرکز رشد و شکوفایی فناوری‌ها و هنر قرآنی در خصوص مبانی کارآفرینی فرهنگی و روش‌های تحقق این مبحث با توجه به شرایط و ویژگی‌های جامعه ایران سخنرانی می‌کند.

یادآوری می‌شود، این نشست به همت مرکز رشد و شکوفایی فناوری‌ها و هنر قرآنی وابسته به سازمان فعالیت‌های قرآنی دانشگاهیان کشور با همکاری معاونت علمی و فناوری نهاد ریاست‌ جمهوری و معاونت امور اجتماعی و فرهنگی منطقه پنج تهران برگزار می‌شود.