صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۵۸۰۸۷۸
تاریخ انتشار : ۱۵ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۴:۰۳

گروه بین‌الملل: «لیندا لانگمسر»، کارمند شهر «پلی‌موث» آمریکا به خاطر نوشتن مطالبی علیه مسلمانان در شبکه اجتماعی فیس‌بوک مجبور به استعفاء شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از شبکه خبری «Fox 2»، مطلب ضداسلامی لانگمسر در مورد خبر «کناره‌گیری کارمند رنگین‌پوست محجبه مسلمان کاخ سفید» در هفته گذشته بود.

لانگمسر در پاسخ به مطلبی که نوشته بود «این کارمند مسلمان تنها 8 روز توانسته بود در کاخ سفید ترامپ دوام بیاورد»، نوشت: این زن چیزی جز دردسر نبود و باید به همان جایی که متعلق بوده است، برگردانده شود تا بتواند عشق خود را به قرآن ابراز کند زیرا این کتاب در اینجا ارزشی ندارد.

انجمن دفاع از حقوق اقلیت‌ها و مسلمانان آمریکایی با اعتراض به این اظهارات، از مسئولان شهر پلی‌موث خواسته بودند که او را از سمت خود بردارند.

فاتنه عبدربه، وکیل و مدیر انجمن دفاع از حقوق اقلیت‌ها و مسلمانان آمریکایی در گفت‌وگویی خبری گفت: «این سخنان بسیار منزجرکننده است. اولین واکنش من این بود که چگونه یک فردی که چند دهه است فعالیت اجتماعی دارد، می‌تواند چنین مطالب ظالمانه‌ای را مطرح کند».

لانگمسر چند روز پس از نوشتن این مطالب به سر کار نرفت و مدیر او اعلام کرد که او کناره‌گیری کرده اما تحقیقات در این زمینه در حال انجام است.