صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۵۸۱۱۰۷
تاریخ انتشار : ۱۶ اسفند ۱۳۹۵ - ۰۷:۵۷
باحضور عضو هیئت علمی دانشگاه بین‌المللی مالزی؛

گروه اندیشه: نشست علمی از سلسله نشست‌های همایش بین‌المللی مطالعات میان‌رشته‌ای قرآن کریم با موضوع «وجوه افتراق و اشتراک در فهم متن بین مستشرقان و علمای اسلام» برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) امروز دوشنبه، 16 اسفندماه نشست «وجوه افتراق و اشتراک در فهم متن بین مستشرقان و علمای اسلام» با سخنرانی آدم بمبا، عضو هیات علمی دانشگاه بین‌المللی اسلامی مالزی برگزار می‌شود.
این نشست از ساعت 14 تا 18 در محل پردیس دانشگاه قرآن و حدیث واقع در آستان حضرت عبدالعظیم(ع) برگزار می‌شود.
یادآور می‌شود این نشست از جمله سلسله نشست‌های همایش بین‌المللی مطالعات میان‌رشته‌ای قرآن کریم است که از 16 تا 18 اسفندماه به همت سازمان فعالیت‌های قرآنی دانشگاهیان کشور و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در دانشگاه‌های تهران برگزار می‌شود.