صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۵۸۱۸۲۸
تاریخ انتشار : ۱۷ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۵:۵۱

گروه هنر: به دلیل عدم هماهنگی در برنامه‌های تالار وحدت و تداخل زمانی اجرای دو نمایش، نمایش آئینی «غبار2» از آخرین اجرای خود بازماند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)طبق برنامه ریزی و هماهنگی های قبلی قرار بود نمایش «غبار2»، آخرین اجرای خود را امشب سه شنبه 17 اسفند در تالار وحدت تجربه کند که به دلیل عدم هماهنگی در برنامه های تالار وحدت، این اجرا به دلیل تداخل زمانی با اجرای تئاتری دیگر لغو شد.

براین اساس اجرای شب گذشته نمایش آئینی «غبار2» به عنوان اجرای پایانی آن محسوب شده و لذا در پایان اجرای دوشنبه 16 اسفند این نمایش، مراسم قدردانی و خداحافظی عوامل تولید این نمایش با این توضیح که محمدرضا مداحیان همچنان اجرای امشب را حق مسلم خود و گروه نمایشی می دانست، برگزار شد.

لازم به ذکر است که نمایش آئینی«غبار2» با نام «مرگ ابریشم» به نویسندگی انوش معظمی و کارگردانی محمدرضا مداحیان از سوی مؤسسه فرهنگی بشارت ویژه ایام فاطمیه تولید شده بود که از 19 بهمن به مدت 10 شب در تالار وحدت به اجرا درآمد و سپس با یک وقفه 10 روزه، اجرای آن از 9 اسفندماه از سرگرفته شد و روز گذشته دوشنبه 16 اسفند از تالار وحدت خداحافظی کرد.

یادآور می‌شود، محمدرضا مداحیان به تهیه‌کنندگی مؤسسه فرهنگی بشارت سال 93 فصل نخست این نمایش را نیز کارگردانی و در تالار وحدت به روی صحنه آورده بود که با استقبال چشمگیر مخاطبان روبرو شد.

امیرسجاد دبیریان