صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۵۸۳۶۸۲
تاریخ انتشار : ۲۳ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۲:۲۹

گروه معارف: 4 نفر از خبرنگاران فعال مسجدی در آیین نکوداشت بیست و چهارمین سالروز تأسیس کانون‌های فرهنگی ـ هنری مساجد در کهگیلویه و بویراحمد تجلیل شدند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کهگیلویه و بویراحمد، آیین نکوداشت بیست و چهارمین سالروز تاسیس کانون‌های فرهنگی ـ هنری مساجد امروز، 23 اسفندماه در دفتر آیت‌الله حسینی، امام جمعه یاسوج با حضور مدیرکل ارشاد اسلامی، فرماندار بویراحمد، مشاور روحانیت استانداری استان و رییس دبیرخانه کانون های فرهنگی و هنری برگزار شد.
در این مراسم از 60 نفر نخبه، مدیران و هیئت امنای کانون‌های فرهنگی ـ هنری مساجد کهگیلویه و بویراحمد که در طول سال اقدامات ارزنده‌ای را در مساجد ارائه دادند، با اهدای لوح سپاس تجلیل شد.
سیده‌مهناز خزیر از خبرگزاری ایکنا، پریسیما هاشمی از فارس، علی ویسی از شبستان و منصور زرگر از ایرنا در بخش فعالان رسانه‌ای مسجدمحور نیز تجلیل شدند.
70 نفر دیگر از فعالان کانون‌های فرهنگی ـ هنری مساجد شهرستان‌های کهگیلویه، چرام، باشت، گچساران، لنده و بهمئی در دهدشت تجلیل شدند.
یادآور می‌شود، ستاد عالی کانون های فرهنگی و هنری مساجد کشور اسفندماه سال 1371 با مصوبه 302 شورای عالی انقلاب فرهنگی و با هدف احیای نقش واقعی مساجد در جامعه تاسیس شد.