صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۵۸۷۱۷۵
تاریخ انتشار : ۱۶ فروردين ۱۳۹۶ - ۱۳:۵۵
ایدی:

گروه فعالیت‌های قرآنی: سرپرست معاونت قرآن و عترت اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان ایلام گفت: با توجه به استقبال مناسب هفته فعالان قرآنی و اقشار مختلف مردم، هفته قرآن و عترت استان ایلام در تیرماه سال جاری برگزار می‌شود‌.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن‌(ایکنا) از ایلام، عظیم ایدی، سرپرست معاونت قرآن و عترت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان ایلام امروز در نشست شورای هماهنگی و توسعه فعالیت‌های قرآنی این استان، اظهار کرد: هفته قرآن و عترت یکی از برنامه‌ها و فعالیت‌های مهم اداره کل در سال جاری در حوزه ترویج فرهنگ قرآنی در استان است‌.
وی با بیان اینکه سال گذشته بیش از 7 هزار و 600 اثر به دبیرخانه این هفته در استان ارسال‌شده بود، افزود: با توجه به استقبال گسترده اقشار مختلف مردم و فعالان قرآنی و هنرمندان رشته‌های مختلف هنری در این استان، برگزاری هفته قران و عترت به تیرماه سال جاری موکول شده است‌.
سرپرست معاونت قرآن و عترت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان ایلام اضافه کرد: دومین هفته قرآن و عترت در استان ایلام در دو بخش رقابت و جشنواره‌ای شامل جشنواره‌های هنرهای تجسمی، جشنواره مقاله‌نویسی و انشا، جشنواره حفظ و تلاوت ویژه‌برداران، جشنواره آواها و نغمات آیینی و جشنواره شعر و داستان برگزار می‌شود‌.
ایدی ترویج و تبلیغ قرآن و عترت (ع) و در حوزه‌های مختلف، معرفی دستاوردها و توانمندی‌های علوم قرآنی در استان، ارتقای سطح کیفی و کمی فعالیت‌های قرآنی و عترت (ع)، برقراری ارتباط با سایر حوزه‌های استان فعال در حوزه قرآن و عترت و تقویت و توسعه تعاملات و هم‌اندیشی بین دستگاه‌های اجرایی، مراکز و نهادهای مردمی و مؤسسات قرآنی، جریان سازی قرآنی در بین اقشار مختلف در و ایجاد تحرک در بین نهادها و سازمان‌های دولتی و غیردولتی را از اهداف برگزار این هفته عنوان کرد‌.
وی در ادامه با اشاره به ‌ضرورت تدوین هر چه سریع‌تر سند چشم‌انداز فعالیت‌های قرآنی استان ایلام، گفت: لازم است که با تشکیل هر چه سریع‌تر کارگروه‌های ویژه و تخصصی، این سند برای تصویب در مرکز هر چه سریع‌تر تدوین شود که نقش مهمی در راستای توسعه فعالیت‌ها و هماهنگی هر چه‌بهتر و بیشتر دستگاه‌های فرهنگی و قرآنی در این راستا دارد‌.
ایدی با تأکید بر اینکه بحث اربعین حسینی یکی از ظرفیت‌های مهم استان ایلام است که باید در این سند تدوین شود، یادآور شد: توجه به موضوع عترت و ائمه اطهار (ع) در تدوین سند چشم‌انداز فعالیت‌های قرآنی یکی از مهم‌ترین برنامه‌های مورد توجه در این سند باید باشد و همچنین باید توجه ویژه‌ای به بحث هنر و ترویج فرهنگ قرآنی در قالب رشته‌های مختلف قرآنی قرار گیرد‌.
وی در پایان عنوان کرد: کارگروه‌های تخصصی ویژه در بخش‌های مختلف آموزش، پژوهشی و ترویج و تبلیغ نیز باید هر چه سریع‌تر در این شورا تشکیل‌شده و در راستای توسعه سند چشم‌انداز فعالیت‌های قرآنی استان ایلام بکارگیری شود.