صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۵۸۷۸۹۷
تاریخ انتشار : ۱۹ فروردين ۱۳۹۶ - ۱۷:۲۰
به هت مؤسسه کریمه؛

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: یازدهمین جلسه آموزش حفظ و مفاهیم قرآن «احمد دباغ» در قم تشکیل شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، یازدهمین جلسه آموزش حفظ، قرائت و مفاهیم قرآن به همت مؤسسه کریمه با تلاوت و تدریس احمد دباغ، حافظ بین‌المللی و روشندل کشورمان، چهارشنبه، ۱۶ فروردین‌ماه در مسجد امام حسین(ع) شهر قم برگزار شد.
دباغ در این جلسه توصیه‌ها و رهنمودهایی به قاریان و حافظان به ویژه در موضوع ضرورت تقلید صحیح از اساتید و متخصصان در فن قرائت و ترتیل و بیان نکات تجویدی کرد.

حجت‌الاسلام والمسلمین سیدحمیدرضا مقدسی، از قاریان حرم کریمه اهل‌بیت(ع) و از جامعه قاریان اصفهان که در قرائت از استاد عبدالعزیز حصان تقلید می‌کند، میهمان ویژه این جلسه بود که آیاتی از سوره مبارکه قیامت را تلاوت کرد.
در پایان نیز مباحث تفسیری توسط حجت‌الاسلام ابالفضل حکیمی، مدیر مؤسسه کریمه بیان شد. وی با اشاره به محتوای تکان دهنده سوره قیامت با استدلال به آیات آغازین این سوره که حکایت از تنظیم حتی سر انگشتان دست انسان در روز قیامت دارد، گفت: قرآن برای انذار و بیم دادن انسان از مخالفت با فرمان خداوند متعال نازل شده است.
وی ادامه داد: چنانکه در آیه 19، سوره انعام از قول رسول خدا(ص) می‌فرماید «وَأُوحِیَ إِلَیَّ هَذَا الْقُرْآَنُ لِأُنْذِرَکُمْ بِهِ وَمَنْ بَلَغَ؛ یعنی قرآن‌ بدان‌ جهت‌ بر من‌ وحی‌ شده ‌است‌ تا شما و تمام‌ مردم‌ ـ اعم‌ از انس‌ و جن‌ ـ را با همه‌ ملل‌ و اقشار و اصناف‌ مختلفشان‌، چه‌ آنان‌ که‌ در حال‌ حاضر موجودند و چه‌ آنان‌ که‌ در زمان‌های ‌آینده‌ ـ تاروز قیامت‌ ـ به‌وجود خواهند آمد، با آن‌ بیم‌ و هشدار دهم»‌.

حکیمی بیان کرد: در سوره غافر آیه ۱۸ انذار و ترساندن از قیامت مورد تأکید است آنجا که می‌فرماید «وَأَنذِرْهُمْ یَوْمَ الْآزِفَةِ إِذِ الْقُلُوبُ لَدَی الْحَنَاجِرِ کَاظِمِینَ؛ اى پـيـامـبـر ايـشـان را از روز «آزفـه» بـتـرسـان، از آن وقتى كه د‌ل‌ها از شدت ترس به گـلوگـاه مـى‌رسـد و دچـار تـرس و اندوه شديد مى‌شود».
وی اضافه کرد: بنابراین طبق هشدار بسیار جدی در این آیات، تلاوت و استماع مقدمه یادآوری قیامت و معاد است تا ما را از غفلت خارج سازد.