صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۵۹۲۹۴۲
تاریخ انتشار : ۰۴ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۳:۵۰
رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس:

گروه مسابقات: رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با بیان اینکه مسابقات بین المللی قرآن بانوان می تواند از داشته های فرهنگی جمهوری اسلامی حراست کند، گفت: یک کار فرهنگی عمیق در جریان است که می تواند با جریان نفوذ دشمنان مقابله جدی داشته باشد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، به نقل از ستاد خبری اولین مسابقات بین المللی قران کریم بانوان، محمد مهدی زاهدی، رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس دهم شورای اسلامی درباره برکات بین المللی شدن مسابقات قرآن کریم در بخش بانوان گفت: مانوس بودن با قرآن یک فیض، توفیق و سعادت است و وقتی این امر در غالب یک حرکت بین المللی و جهانی صورت می گیرد این فیض و سعادت را مضاعف می کند.
وی با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران به عنوان ام القرای جهان اسلام موفق به برگزاری مسابقات قرآن کریم بانوان به صورت بین المللی شده است، افزود: یقینا این برای کشور ما خیر و برکات زیادی دارد و میزبانی از قاریان و حافظان قرآن کریم یک پشتوانه عظیم فرهنگی و معنوی برای ایران محسوب می شود.
نماینده مردم کرمان در مجلس دهم شورای اسلامی با اظهار اینکه مسابقات جهانی قرآن کریم بانوان می تواند راهبردی مهم در حفظ و حراست از داشته های فرهنگی جمهوری اسلامی ایران باشد، خاطرنشان کرد: یک کار فرهنگی عمیق در جریان است که می تواند با جریان نفوذ دشمنان مقابله جدی داشته باشد.
گفتنی است، اولین مسابقات بین المللی قرآن کریم بانوان از سوم تا پنجم اردیبهشت با حضور نمایندگانی از 20 کشور جهان در مصلی امام خمینی(ره) برگزار می شود.