صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۵۹۳۵۶۱
تاریخ انتشار : ۰۶ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۵:۴۵
حجت الاسلام و السلمین مصلحی:

گروه مسابقات: حجت الاسلام و المسلمین حیدر مصلحی، وزیر سابق اطلاعات اضافه شدن بخش بانوان و طلاب را ارزشمند دانست و شیوه‌های بهره‌گیری از از قرآن را تبیین کرد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) در روز آخر رقابت‌های سی‌وچهارمین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن حجت الاسلام و المسلمین حیدر مصلحی، وزیر سابق اطلاعات در مصلای امام خمینی(ره)، محل برگزاری مسابقات حضور یافت.
وی سپس در غرفه ایکنا حاضر شد و در مورد مسابقات بیان کرد: با توجه به این که مدتی مسئول سازمان اوقاف و امور خیریه بوده‌ام، هر چه قدر جلوتر می‌رویم، سال به سال موفقیت‌ها بیشتر و بهتر است و مسابقات یک سیر تکاملی را طی می‌کند، همین که اقشار مختلف مانند بانوان و طلاب را توانسته‌اند در این مجموعه وارد کنند یک حرکت ارزشمند و بزرگ است.
مصلحی در ادامه افزود: نکته مهم این است که همانطور که مقام معظم رهبری انتظار دارند، جمهوری اسلامی به عنوان ام القرای جهان اسلام و دنیای بشری باید در یک وضعیتی باشد که قرآن در ابعاد مختلف جامعه اسلامی از جایگاه مطلوبی برخوردار باشد؛ چرا که پیام انقلاب اسلامی قرآن است.
وزیر سابق اطلاعات تصریح کرد: یکی از حرکت‌های محوری این مسابقات باید این باشد که بتواند این فراگیری را در همه ابعاد جامعه و خصوصاً مباحث اجتماعی ایجاد کند، باید بهره برداری های ما از قرآن متناسب با طراحی‌های دشمن و مقابله با او باشد، دشمن امروز یکی از سرمایه‌های بزرگش را روی مسائل اجتماعی گذاشته که جامعه ما را با مسائل اجتماعی مواجه کند و از این طریق لطمه هایی بزند در بحث فراگیری و مأنوس شدن با قرآن در ابعاد مختلفش باید این مقوله را جزء اهداف بزرگمان قرار دهیم تا با کمک الهی کار را با قوت پیش ببریم.
مصلحی بیان کرد: به نظرم باید یک انسجام تشکیلاتی نه دولتی، بلکه مردمی در کشور و در مباحث قرآنی به وجود آید تا از این ظرفیت که نمایندگان 83 کشور حضور دارند، بتواند با رده بندی‌هایی که به وجود می‌آورد طراحی کند و با یک حرکت مردمی با تهدیدات مقابله کند تا بتواند به اهداف بلندش برسد.